Zomeroplossingen bij Kruidje Roer Me Niet: ‘De muggen vinden je met dit middeltje een stuk minder aantrekkelijk’

Aangeboden door Kruidje Roer Me Niet 2 juli 2018

De huidige muggenplaag en hoge temperaturen kunnen voor aardig wat ongemakken zorgen, maar Elizabeth Dijkgraaf van Kruidje Roer Me Niet heeft overal een oplossing voor. “Door de tabletten van Insectoral vinden de muggen je een stuk minder aantrekkelijk.” 

Elizabeth gebruikt het middeltje zelf ook en is er ontzettend blij mee. “De muggen vliegen zo over mij heen naar mijn man toe, die vindt dat natuurlijk niks”, zegt ze lachend. Vanwege de vitamine B1 en een aantal kruiden die in de tabletten zitten, krijgt je bloed een andere smaak en geur. Voor mensen niet waarneembaar, maar die irritante mug vliegt met een boogje om je heen. “Het is niet zo dat je nooit meer geprikt wordt, maar wel flink minder.” Ben jij dus altijd de sjaak? Voor € 14,95 krijg je negentig tabletjes en zorg je ervoor dat die mug je lijf eens met rust laat.

Zonnebrand

Het eerste probleem is getackeld, nu het tweede nog: verbranden. Dat je moet smeren met zonnebrand om je huid te beschermen tegen de zon, is natuurlijk niets nieuws. Maar het maakt wel degelijk uit waarmee je de uv-stralen tegenhoudt. “Als je gaat zwemmen, zie je vaak een olielaagje drijven in de zee. Dat is allemaal zonnebrand. Ook zonnebrand die waterproof is, laat los.” Wat is daar nu zo erg aan zul je misschien denken, maar daar denken het koraalrif en je lichaam toch anders over. “De nanodeeltjes die in reguliere zonnebrand zitten, zijn zo klein dat je ze niet kunt zien. Ze zijn wel heel schadelijk voor het koraal en komen uiteindelijk ook weer in onze voedselketen terecht, net als plastic.” Om die reden verkoopt Elizabeth de zonnebrandcrème van Biosolis, die al die gevaren niet kent. Daar kun je dus guiltfree mee smeren. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen filters inzitten die invloed kunnen uitoefenen op je hormoonhuishouding, in tegenstelling tot sommige reguliere zonnebrand. “De zonnebrand van Biosolis is wat duurder, maar wel veel beter voor jezelf en het milieu.” De prijzen variëren tussen de € 15 en € 25 euro, afhankelijk van de factor die je koopt.

Haarbescherming

Wist je al dat je ook je haren kunt beschermen tegen de effecten van de zon? Vooral als je je haar gekleurd hebt, kan het wel wat extra aandacht gebruiken. “Met deze spray zorg je ervoor dat de kleur niet zo snel verbleekt. Als je hem even opspuit voordat je op het strand gaat liggen, blijft de kleur veel langer goed.”

Loop dus vooral even langs de winkel als je deze zomer ongeschonden door wil komen. Elizabeth heeft sowieso wat je zoekt en kan je altijd adviseren.

Hatsjie! Zo kun je toch met hooikoorts op het Lieve Vrouwekerkhof zitten

Menig Amersfoortse hooikoorts-patiënt mijdt het Lieve Vrouwekerkhof als de bomen weer beginnen te bl...

Elizabeth van Kruidje Roer Me Niet: ‘De zaak is mijn leven’

Elizabeth Dijkgraaf stamt uit een familie met passie voor gezondheidswinkels. Opa en oma Dijkgraaf h...

Goede voornemens: de beste manieren om af te vallen

Jawel, het is weer tijd voor goede voornemens. Eerst hebben we ons volgestopt met lekkere oliebollen...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Kruidje Roer Me Niet. Meer over Kruidje Roer Me Niet ontdekken?

Kruidje Roer Me Niet drogisterijen

Geopend09:30 - 21:00

Zevenhuizen 5, Amersfoort

Bekijk meer:drogisterijen

adv.