Zo hoef je nooit meer je plafond te witten

Aangeboden door Plameco Amersfoort 30 november 2018

Niets vervelender dan supervaak je plafond moeten witten, omdat er bijvoorbeeld scheurtjes of barsten steeds weer terugkomen. Het kost veel geld én veel tijd, bovendien is verven een zware klus. Maar daar is een oplossing voor: met dit speciale plafondsysteem hoef jij nooit meer te witten! 

Flexibele plafonds

Plafondspecialist Plameco erkent de worsteling van veel mensen met hun plafonds, en heeft dan ook de perfecte oplossing ontwikkeld: een speciaal flexibel Plameco-plafond. “Je moet het product echt zelf zien”, aldus Steven Putter. “Dus kom vooral eens bij ons langs en laat je informeren over wat er allemaal mogelijk is.”

Het Plameco-plafond wordt als één geheel speciaal voor jou gemaakt. Het is scheur- en schilfervrij en schimmel- en bacteriewerend. Daarnaast is het ook nog eens heel makkelijk schoon te houden. De gebruikte materialen zijn brandveilig en het systeem heeft een geluidsisolerende werking. Als klap op de vuurpijl is zo’n prachtig plafond ook nog ééns binnen een dag geïnstalleerd. De monteurs beginnen ’s ochtends en zijn dezelfde dag alweer klaar. En het állergrootste voordeel: je meubels kunnen gewoon blijven staan.

Naar jouw smaak

In de showroom zijn de vele mogelijke stijlen te zien. Bovendien kun je ervaren hoe praktisch de flexibele plafonds zijn. Voor elk interieur kan Plameco een nieuw plafond verzorgen naar jouw wensen. Of het nu klassiek of modern moet zijn, hoogglans of mat: het is allemaal mogelijk.

Dankzij de snelle montage kun je dezelfde dag nog genieten van een spiksplinternieuw plafond. Natuurlijk kun je alleen de huiskamer laten doen, maar Plameco heeft ook perfecte plafonds voor de badkamer, keuken en toiletruimte.

Kom kijken!

Nog niet overtuigd? Kom dan dit weekend langs de Plameco showroom in Amersfoort voor de kijkdagen. Op donderdag 29 november, vrijdag 30 november en zaterdag 1 december kun je geheel vrijblijvend om advies komen vragen. De showroom is gevestigd aan de Ariane 16 en is op donderdag en vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17.00 uur.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Plameco Amersfoort. Meer over Plameco Amersfoort ontdekken?

Plameco Amersfoort dienstverlening

Nu gesloten10:00 - 17:30

Ariane 16, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

adv.