Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vintage liefhebbers opgelet! Studio Anneloes-sale bij KLOOS Amersfoort

Door Juliette Schmitt 11 maart 2020

Vintage lovers kunnen hun hart morgen ophalen bij KLOOS in Amersfoort; in de winkel aan de Langestraat 42 wordt namelijk een Re-Use Studio Anneloes-avond gehouden. Op donderdagavond 12 maart tussen 17.00 en 21.00 uur is iedereen van harte welkom op de derde etage van KLOOS, voor een té gekke vintage sale!

In het kader van duurzaamheid organiseert KLOOS – in samenwerking met het kledingmerk Studio Anneloes – een vintage sale. “De tweedehandskleding die wij morgenavond verkopen, is aangeleverd door klanten die zelf ooit kleding van dit merk hebben gekocht. Elke dinsdag- en woensdagochtend mocht iedereen de kleding van het merk Studio Anneloes bij ons inleveren. Samen bedenken we een goede prijs per kledingstuk. De volledige opbrengst is voor de persoon die de kleding heeft ingeleverd”, vertelt medewerkster Sam.

Studio Anneloes

Studio Anneloes is een kledingmerk dat zich vooral richt op sportieve en moderne vrouwen. Het merk maakt casual vrouwelijke kledingstukken. De collecties van Studio Anneloes zitten bomvol items met een trendy uitstraling. Veel items hebben een zogenoemde travelkwaliteit; de stof kreukt niet en is van hoge kwaliteit.

Tekst loopt door onder de foto 

Foto: indebuurt Amersfoort (één van de rekken met aangeleverde kleding)

Kleding inlevering

Ben je uitgekeken op jouw Studio Anneloes-item? Is het misschien te groot of vind je de kleur niet meer mooi? Je kunt jouw Studio Anneloes-kledingstuk een tweede leven geven. Omdat de Studio Anneloes-avond morgen al plaatsvindt, is het alleen nog mogelijk om morgenochtend (12 maart) kleding in te leveren. Maak dan wel van tevoren even een afspraak met KLOOS, zodat ze weten dat je langskomt.

Tekst loopt door onder de foto

Foto: indebuurt Amersfoort (Alle ingeleverde kleding wordt op maat vast klaar gehangen in het magazijn van KLOOS) 

Mooie kleding voor minder geld

Heb je zelf geen Studio Anneloes-items waar je afstand van wilt doen, maar ben je wel toe aan een nieuwe garderobe? Kom dan gezellig langs om te shoppen. Volgens medewerkster Sam zijn er voor morgen al driehonderd kledingstukken ingeleverd. Grote kans dus dat er een tof exemplaar naar jouw smaak en in jouw maat tussenhangt.

De verkoop vindt plaats op 12 maart tussen 17.00 en 21.00 uur. Op de derde etage is er een speciale ruimte ingericht met (tweedehands) Studio Anneloes-kleding. Kledingstukken die morgen niet worden verkocht, mogen óf weer mee naar huis worden genomen door de eigenaren, óf worden in overleg door KLOOS naar het kringloopcentrum in Amersfoort gebracht. Dat doet de winkel overigens ook met kleding uit overige uitverkopen. Zo wordt er nooit iets zomaar weggegooid.


Meer over Kloos Amersfoort ontdekken?

Kloos Amersfoort kledingwinkels

Gesloten10:00 - 18:00

Langestraat 42, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees meer: 

Wees er snel bij! Wij geven 350 Amersfoorters 80% korting op merkkleding

Een mooie tas van Michael Kors of een nieuw paar Jimmy Choo’s... maar dan betaalbaar! Een winkel vol...

Dagje uit? 6 x naar het museum in Amersfoort

Ecstatic Dance hype verovert Amersfoort: dit houdt het in

adv.