Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verse inkt: 6 x tattooshops in Amersfoort

Door Annemarie Degens 14 januari 2020

Je wilt een tattoo laten zetten én er deze zomer mee pronken? Dan is het nu tijd om een afspraak bij een tattooshop te maken. De eerste vier weken na het zetten van een tatoeage kun je namelijk beter niet in de zon zitten (ook niet met zonnebrandcrème) en wordt zwemmen streng afgeraden. En laat het nu net niet de tijd zijn voor zwemmen of zon. Daarbij hebben veel tattooshops een wachtlijst. Je huid binnenkort laten voorzien van een versiering? Bij deze tattooshops in Amersfoort kun je terecht:

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Dunlop Creative

View this post on Instagram

#geometricrose#rosetattoo#backtattoo#dunlopcreative

A post shared by dunlopcreative (@dunlopcreative) on

Marleen Dunlop is afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunst in ’s Hertogenbosch en nu alweer een aantal jaar als Tattoo Artist, Illustrator en Designer werkzaam onder naam van Dunlop Creative. Haar krachten liggen naar eigen zeggen in een prettige sfeer creëren, rust en zekerheid uitstralen en zeker weten dat de klant met een tattoo de deur uitgaat waar hij of zij heel blij mee is. De studio van Dunlop Creative bevindt zich in een klein huisje in de bossen aan de Daam Fockemalaan. Hallo idyllische locatie!

Inkt-V!s

Na de opleiding tot tatoeëerder te hebben afgerond, voelt Marit zich al helemaal thuis in haar tatoeagestudio aan Muurhuizen. Hier startte ze haar eigen onderneming Inkt Vis tatoeages in het Koetshuys. Marit’s specialiteit is dotwork, een tatoeage opgebouwd uit ontelbaar veel stipjes. “Dat duurt inderdaad heel lang ja, haha. Heel veel mensen hebben daar het geduld niet voor, het is net monnikenwerk. Maar ik vind het hele mooie tatoeages om te zetten.” Sinds Marit tatoeëert, krijgt ze van de ene na de andere persoon hun tatoeage te zien, veelal eentje waar ze spijt van hebben. “Bijvoorbeeld eentje die dronken is gezet of met de naam van een ex. Sindsdien maak ik ook veel covers, dat vind ik een hele leuke uitdaging.”

Tatoeëerder Marit Bruininga: ‘Mijn bejaarde tante neemt mijn egeltje mee het graf in’

Na de opleiding tot tatoeëerder te hebben afgerond, voelt Marit zich al helemaal thuis in haar tatoe...

Meer over Inkt-vis tatoeages ontdekken?

Inkt-vis tatoeages tattoo shops

Op aanvraag

Muurhuizen 30 , Amersfoort

Bekijk meer:tattoo shops

Tattoolab

“Mensen zijn heel blij dat ik er ben, dan hoeven ze geen stoere bikershop in”, vertelt Francine in haar  tattoostudio TattooLab in De Nieuwe Stad. Mocht je nog enige vooroordelen hebben over mensen met tatoeages, neemt de tatoeërende bakfietsmoeder deze graag bij je weg. “We moeten niet zo zeuren, maar gewoon genieten van mensen met mooie decoraties.” Wat Francine met name prachtig vindt om te maken, zijn de zogenoemde memorial tattoos. “Ik maak rouwbanden met verhalen van de overleden dierbare erin.”

TattooLab

Bakfietsmoeder Francine tatoeëert: ‘Mijn oudste klant is in de tachtig’

"Mensen zijn heel blij dat ik er ben, dan hoeven ze geen stoere bikershop in", vertelt Francine in h...

Meer over TattooLab ontdekken?

TattooLab tattoo shops

Op aanvraag

Oude Fabrieksstraat 2, Amersfoort

Bekijk meer:tattoo shops

OK Corral

De oudste en bekendste tattooshop van Amersfoort is OK Corral aan de Arnhemseweg. Bij OK Corral staan drie verschillende tattoo-artiesten voor je klaar om jouw droomontwerp te zetten. Je kunt er kiezen uit een ruim assortiment ontwerpen, maten en stijlen. Blader de grote hoeveelheid boeken door om een keuze te maken of ideeën op te doen. Ook kun je er terecht met je eigen ontwerp. Hierbij spreek je eerst samen door wat je precies wilt en of het mogelijk is.


Meer over Tattoo O.K. Corral V.O.F. ontdekken?

Tattoo O.K. Corral V.O.F. tattoo shops

Gesloten12:00 - 17:00

Arnhemseweg 32, Amersfoort

Bekijk meer:tattoo shops

Dieters Art

View this post on Instagram

Medusa

A post shared by Diana Dieters Amersfoort (@tattoo_dietersart_amersfoort) on

Deze tattooshop ligt een beetje uit de loop, waardoor we ‘m nog weleens vergeten. Maar bij Dieters Art aan de Achter de Arnhemse Poortwal staat Diana Dieters voor je klaar met originele tattoo ontwerpen, airbrush en tekeningen. Ook voor cover ups – of juist een heel nieuw ontwerp – ben je hier aan het goede adres.

B-Art

Openheid, laagdrempelig en kwaliteit, dat zijn de sleutelwoorden die de tattoo artiesten van B-Art Ink nastreven. Vanuit het atelier aan de Weverssingel wordt er alleen op afspraak gewerkt, om zo klanten de aandacht te kunnen geven die zij verdienen. Bij B-Art beschouwen ze een taatoo niet als zomaar een plaatje, maar als een emotionele kunstuiting. Bij B-Art kun je een eigen afbeelding laten tatoeëren, maar vanuit een idee kan ook een ontwerp voor je gemaakt worden. Leuk extraatje: bij B-Art heb je de keuze tussen een machine-tattoo of handpoke.

 

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.