Roots laat Sinterklaas bezorgen op Pakjesavond

Aangeboden door Roots 1 december 2018

Hoe fantastisch is dit? Op Pakjesavond hijst Alex van Roots zich in een sinterklaaspak om bestellingen te bezorgen op de bezorgscooter. Geen zorgen, hij rijdt heus niet de echte Sinterklaas van het dak. Wat hij wél doet, is zorgen dat je bestelling in stijl is ingepakt en netjes wordt afgeleverd. 

Eind september lanceerde Roots hun webshop. En tijdens die lancering onthulden ze ook een hele vette primeur: de same day delivery dankzij hun bezorgscooter. Iedereen in Amersfoort, Hoogland(erveen), Soest, Leusden en Hoevelaken heeft tot 17.00 de tijd om iets moois uit te zoeken, zodat het diezelfde avond nog hoogstpersoonlijk kan worden afgeleverd. Óók op Pakjesavond dus.

Sinterklaaspapier

En geloof ons, dat wil je. Nadat je iets moois hebt uitgezocht, wikkelt het team van Roots je bestelling in sinterklaaspapier. En dan is het afwachten geblazen, net als vroeger. Sinterklaas is intussen op zijn scooter gestapt en trekt ongetwijfeld veel bekijks. Hij heeft tussen 18.00 en 21.00 de tijd om alle huisjes af te gaan, dus hij laat zich vooral niet afleiden. Eenmaal aangekomen bonkt hij een paar keer goed op de deur en overhandigt hij je cadeautje. Makkelijker kan niet. En leuker al helemaal niet.

Fijne Pakjesavond allemaal!

Primeur bij Roots: same day delivery dankzij de bezorgscooter

Hoe fijn is dit? Kledingwinkel Roots heeft vanaf nu een webshop! En niet zomaar een, laat dat maar a...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Roots. Meer over Roots ontdekken?

Roots kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 21:00

Krommestraat 22, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.