Opruimkriebels? Dit kan je doen met je oude kleding in Amersfoort

Door Charella Hulsbosch 11 februari 2018

Het lijkt misschien nog niet helemaal zo (brrrr), maar de lente komt er aan! Tijd om je kledingkast eens flink op te ruimen. Wat je kunt doen met al je oude jurkjes, jasjes en tasjes? Dat zetten we voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Kledingbank

De Kledingbank geeft herbruikbare kleding aan mensen die het hard nodig hebben, maar het zelf niet (meer) kunnen betalen. De kleding die je inlevert wordt gesorteerd en in de winkel gehangen, waar mensen met een verwijzing kosteloos kleding kunnen uitzoeken.

De Kledingbank kledingwinkels

Vandaag gesloten

Argonweg 10, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

H&M

Wij hebben een supertip: als je bij H&M een tas vol oude kleding inlevert, krijg je daar een kortingsbon van 15% voor terug (handig, kun je gelijk je kledingkast weer vullen!). De kleding die je inlevert mag van ieder merk en in elke staat zijn. Ook huishoudtextiel als lakens en handdoeken worden geaccepteerd.

H&M kledingwinkels

Nu gesloten12:00 - 17:00

Sint Jorisplein 27, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Leger des Heils

Bij het gebouw van Leger des Heils op de Albert Schweitzersingel 69 staat een kledingcontainer. Hier kun je nog bruikbare kleding in gooien. De container staat op de hoek van het gebouw bij de Trompetstraat – Tubapad.

Leger des Heils Korps Eemland dienstverlening

Albert Schweitzersingel 69 , Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

Kringloop

Ook de kringloop is geïnteresseerd in jouw oude kleding. De grijze bakken naast de glasbak en papierbak zijn voor de inzameling van die kleding. Meer weten over waar je die bakken vindt? Dat lees je hier.

Kringloopcentrum Amersfoort – Leusden kringloopwinkels

Vandaag gesloten

Zwaaikom 21, Amersfoort

Bekijk meer:kringloopwinkels
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.