Op wintersport? 5 x hier haal je je wintersport spullen in Amersfoort

Door Annemarie Degens 22 januari 2019

De tijd van het jaar is weer aangebroken: we gaan weer massaal op wintersport! Ben jij zo’n fanatiekeling die het liefst zijn dagen in de bergen doorbrengt of sta je dit jaar misschien voor het eerst op de latten? Dan heb je nieuwe gear nodig! Daar hoef je helemaal niet ver voor te zoeken, want je wintersport spullen koop je gewoon in Amersfoort. Wij zochten uit waar.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Bever Sport

Voor alles wat ‘outdoorsy’ is ben je bij Bever aan het goede adres, en dat is in de wintermaanden niet alles. De winkel op de Kamp heeft een breed assortiment met wintersport artikelen, variërend van kleding als ski-jassen, thermokleding en skibroeken tot praktische zaken als beschermende brillen, helmen en ski’s zelf.


Meer over Bever ontdekken?

Bever kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Kamp 53-57, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

DAKA

Als er een winkel in Amersfoort bekend staat om hun wintersportafdeling is het DAKA -voorheen Wim Jacquet- in de Langestraat wel. De winkel is zelfs ‘erkend wintersport specialist’! De volledige kelder is ingericht als wintersportparadijs en je kunt hier niet alleen terecht voor advies over de aanschaf van wintersport spullen, maar ook voor de onderhoud van je ski’s en snowboard.


Meer over Intersport Daka ontdekken?

Intersport Daka sportwinkels

Nu open09:00 - 18:00

Langestraat 111-115, Amersfoort

Bekijk meer:sportwinkels

Aktiesport

Voor ski’s en snowboards moet je even ergens anders aankloppen, maar wanneer je wintersport spullen zoekt om je lekker warm mee in te pakken zit je bij Aktiesport op Emiclaer wel helemaal goed! Mutsen, handschoenen, snowboots, sokken… Bij Aktiesport hebben ze het van de beste merken. En ga je niet naar de bergen, maar wil je hier in Nederland een rondje schaatsen? Die verkopen ze bij Aktiesport dan weer wel!


Meer over Aktiesport ontdekken?

Aktiesport sportwinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Emiclaerhof 122 , Amersfoort

Bekijk meer:sportwinkels

Oldskool

Het motto van Oldskool aan de Dirk Loogenstraat is ‘Life is simple: eat, sleep, wintersport!’, dus je weet meteen dat je bij echte wintersportfanaten over de vloer bent. Daarbij spreken ze in deze zaak uit ervaring, want op de website lezen we dat de eigenaren tot afgelopen vrijdag zelf op wintersportvakantie waren. Oldskool specialiseert zich in de inkoop en verkoop van gebruikt- en overjarig wintersport materiaal.


Meer over Sport 2000 ontdekken?

Sport 2000 sportwinkels

Nu gesloten09:30 - 18:00

Utrechtsestraat 38, Amersfoort

Bekijk meer:sportwinkels

Sport 2000

Ook bij Sport 2000 geldt: voor al je wintersport spullen zit je hier goed. Ski’s, broeken, jassen, pully’s… Alles heeft deze sportwinkel in de Utrechtsestraat in het assortiment. In de winkel zijn speciale wintersportspecialisten aanwezig om je te voorzien van het beste advies.

Meer winterse artikelen!

Video: de schaatsbaan naast de Rubensstraat was een ochtendje open

We trokken onze schaatsen uit de kast en trakteerden onszelf op een rondje schaatsen. De ijsbaan naa...

Haal je wanten maar uit de kast: het wordt flink koud

Even dachten we dat we een échte winter dit jaar wel op onze buik konden schrijven. Op een miezerig ...

K-k-koud, maar wel heel mooi: de rijp in Amersfoort

Als het dan toch zo koud is, kun je er maar beter van genieten. De rijp op de planten, bloemen en st...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Winkelen

adv.