Livera in de Arnhemsestraat gaat verbouwen en dit zijn ze van plan

Aangeboden door Livera Amersfoort-centrum 13 maart 2019

Zagen, slopen en opnieuw bouwen. Bij Livera in de Arnhemsestraat staat een grootschalige verbouwing op de planning en we vertellen je graag wat er allemaal staat te gebeuren. 

Het is alweer zo’n dertien jaar geleden dat deze Livera in Amersfoort werd ingericht, dus het werd hoog tijd om de boel eens grondig te vernieuwen. “In 2006 is er voor het laatst verbouwd, dus de verbouwing is ook wel nodig”, vertelt mede-eigenaar Ellen. “Het nieuwe concept wordt veel moderner en frisser, met meer grijs, zwart en taupe. De paskamers krijgen houten accenten en dankzij de nieuwe ‘beton-look’ in de winkel, wordt het een stukje industriëler.” Vanaf deze week kun je de nieuwe uitstraling al bewonderen in Hoog Catharijne, waar de nieuwste Livera-winkel opengaat.

Grote paskamers

Een sneak preview van hoe de paskamers eruit komen te zien

Een van de belangrijkste aanpassingen is het verdwijnen van de grote ronde trap in het midden van de zaak. In plaats daarvan komen er trapopgangen op de plek van de huidige paskamers, helemaal achterin de winkel. Dat betekent allerminst dat de paskamers verdwijnen, in tegendeel. De paskamers worden juist flink veel groter. “Het wordt iets minder winkel en wat meer paskamer”, aldus Ellen. “Als de paskamers nu vol zitten, is het wel eens proppen. Na de verbouwing wordt het allemaal heel riant.” Natuurlijk is er soms wat geluidsoverlast en is de winkel nu ietsje kleiner vanwege al dat gesloop, maar voor je het weet is dat weer voorbij. Zo’n verbouwing brengt overigens ook een hoop leuks met zich mee: “Er kwam een tegelwandje van een voormalige wc tevoorschijn. De closetrolhouder zat zelfs nog aan de muur”, vertelt Ellen.

Appartementen

Dat er trapopgangen komen achterin de winkel, heeft nog een reden. Op de bovenste verdieping gaan ze appartementen bouwen, die waarschijnlijk begin 2020 worden opgeleverd. Om de toekomstige bewoners hun privacy te gunnen, krijgen ze hun eigen trap aan de achterkant van de winkel.

Voorlopig zijn ze nog hard aan het werk om de paskamers in orde te maken, maar over een klein jaartje moet de verbouwing helemaal af zijn. Dan wordt het nóg makkelijker en leuker om een passende bh uit te zoeken.

Ellen Jonkers van Livera helpt je aan de juiste bh: ‘Vrouwen gaan vanzelf stralen’

Ellen raakte haar eerste dag even van haar apropos toen een vrouw in een geel setje de kleedkamer ui...

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Livera Amersfoort-centrum. Meer over Livera Amersfoort-centrum ontdekken?

Livera Amersfoort-centrum kledingwinkels

Nu gesloten10:00 - 18:00

Arnhemsestraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.