Jac Hensen wint prijs voor beste winkelketen en webshop van Nederland

Door Roeliene Bos 15 oktober 2018

Iedere man koopt er zijn pak, en nu zijn ze voor de derde keer op rij verkozen tot beste winkelketen bij de ABN AMRO Retailer of the Year-verkiezing: Jac Hensen. “We zijn enorm trots dat we de prijzen opnieuw in de wacht hebben weten te slepen”, laat het team weten.

Maar liefst 214.000 consumenten brachten in 29 categorieën hun stem uit, waaronder die voor herenmode. Het lijkt erop dat de focus op innovatie die het familiebedrijf heeft, ze de winst heeft opgeleverd. LED-schermen tonen trendy outfits, terwijl klanten QR-codes kunnen scannen om bestellingen te doen. “We onderscheiden ons als familiebedrijf met een persoonlijke stijl. Klanten ervaren bij ons echte aandacht en passie voor mannenmode. Enthousiasme en vakmanschap gaan hand in hand met stijl, kwaliteit en eerlijke prijzen.”

De scores

De winkelketen scoort een 8,3 voor de fysieke winkel en een 8,2 voor de webwinkel. Uitschieters binnen de score zijn een 9 voor klantvriendelijkheid in de winkels, een 8,8 voor betrouwbaarheid
en een 8,8 voor service in de webwinkel. Jac Hensen laat daarmee winkelketens zoals C&A, Jeans Centre, The Stone en Shoeby achter zich.


Meer over Jac Hensen ontdekken?

Jac Hensen kledingwinkels

Nu open09:30 - 18:00

Langestraat 114, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over

Nieuws Winkelen

adv.