Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Vrouwenproblemen: zo kies je wél de juiste bh

Aangeboden door Livera Amersfoort-centrum 28 mei 2019

Menig vrouw kan erover meepraten: bh’s passen die nooit goed lijken te zitten. Vol goede moed neem je een stuk of vijf bh’s mee het pashokje in, in de hoop dat dat er in ieder geval eentje past. De medewerkers van Livera Amersfoort maken het maar al te vaak mee. Speciaal voor ons delen ze de uitspraken die ze het vaakst horen in de paskamers en geven ze tips voor een bh die past.

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

‘Mijn cup is te groot’

De juiste maat voor het beste resultaat

Uitspraak: “Mijn cup is te groot, want ik kan er aan de bovenkant een vuist bijstoppen.”
Oplossing: “Dat kan kloppen, maar het kan ook zijn dat je bh te wijd is. Probeer eens een omvangmaat kleiner met grotere cupmaat, grote kans dat je bh dan wel goed zit.”

‘Hij zit te krap’

Slim kant tegen overhangende rolletjes

Uitspraak: “Ik heb een wijdere bh nodig, want hij zit echt te klein en dat voel ik aan de zijkant.”
Oplossing: “Het is in dit geval zeker de moeite waard om een grotere cupmaat te proberen dan je gewend bent. Heel vaak is juist dát de oplossing, mits je niet kilo’s bent aangekomen.”

‘Mijn borsten zijn te groot voor een voorgevormde bh’

Voorgevormde bh’s zijn ook mooi met een grotere cupmaat

Uitspraak: “Nee, ik hoef geen voorgevormde bh, want ik heb al genoeg van mezelf!”
Oplossing: “Een voorgevormde – of padded – bh is zo dun, dat je er echt niet een maatje meer door krijgt. Je krijgt er wel een bepaalde vorm door, dus je kan een ander silhouet krijgen dan je gewend bent. Een push-up bh geeft wel een klein maatje meer.”

‘Ik wil geen hangborsten’

Push-up bh voor liftend effect
Push-up bh voor liftend effect

Uitspraak: “Ik wil de schouderbandjes wat strakker, zodat ik minder hangborsten heb.”
Oplosing: “Het effect van de schouderbandjes strak zetten, is vaak dat de bh aan de achterkant omhoog gaat kruipen en er geen effect aan de voorkant is. Bovendien, als je bh aan de achterkant te hoog zit, krijg je veel sneller dat je vel er bovenuit puilt. Dat willen we niet! Als je echt een liftend effect wil bereiken, probeer dan eens een push-up bh óf een voorgevormde bh, waarbij de ronding in de cup wat hoger ligt, zoals bijvoorbeeld bij een balconette bh het geval is.”

‘Ik heb last van de beugels’

Eigentijds en zonder beugel

Uitspraak: “Ik wil geen bh met beugels meer, want ik heb er steeds zoveel last van.”
Oplossing: “Dat kan. Het kan zijn dat je gevoeliger bent geworden en dat je daardoor geen beugel-bh meer kunt verdragen. Het goede nieuws is dat er tegenwoordig steeds meer alternatieven op de markt komen die niet alleen maar saai of oubollig zijn. Het kan ook zijn dat je opnieuw je juiste maat moet ontdekken en daar kunnen wij je prima mee helpen.”

Ben je toe aan een bh die wél past? Op dit moment heeft Livera Amersfoort een actie: op de tweede bh krijg je vijftig procent korting. Het moment om je eens te verdiepen in een goed passende bh en je voorraad op peil te brengen.


Meer over Livera Amersfoort-centrum ontdekken?

Livera Amersfoort-centrum kledingwinkels

Geopend10:00 - 17:00

Arnhemsestraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.