Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf opent een shop in Amersfoort en viert dat met een BBQ én mooie kortingen

Aangeboden door Würth 11 september 2019

Van bouwmateriaal en gereedschap tot werkkleding: bij Würth vind je alles wat je nodig hebt om een bouwproject te laten slagen. Ben jij ondernemer en wil je kennismaken met Würth én hun uitgebreide assortiment? Zet 25 september dan vast in je agenda. Op deze dag vindt de feestelijke opening plaats van de Würth Shop in Amersfoort. Een avond met handige demonstraties, scherpe openingsacties én een gezellige barbecue: daar wil je bij zijn!

Gloednieuw winkelconcept

Mocht je niet eerder van Würth hebben gehoord: het bedrijf komt oorspronkelijk uit Duitsland en richt zich op ondernemers. Ben je bijvoorbeeld elektricien of heb je een timmer- of aannemersbedrijf? Dan kun je bij Würth terecht voor zo’n beetje alle materialen die je voor jouw werk nodig hebt. In de webshop check je direct het volledige assortiment. Bijzonder aan de winkel die Würth opent in Amersfoort, is dat deze is ingericht volgens het nieuwe concept. Wat ze vast kunnen verklappen, is dat de winkel extra overzichtelijk is én nog meer gericht op beleving. Wat we daarmee bedoelen? Daarvoor moet je toch écht zelf langskomen!

Een feestje waard

Dat Würth een gloednieuwe winkel opent, moet worden gevierd! Tijdens de officiële opening pakt het bedrijf dan ook flink uit. Zo zijn er op 25 september demonstraties waarbij diverse producten uit de winkel centraal staan. Daarnaast gelden deze dag verschillende openingsacties op onder andere gereedschapskoffers en Modyf jacks. En koop je deze dag in voor een minimumbedrag van €300-, dan krijg je mooie (gratis!) extra’s zoals een handige doppendoos of een barbecue.

Lekker smullen

Nog een reden om de feestelijke opening niet te missen: de gezellige barbecue. Schuif aan voor lekkers van de grill en geniet! Zeg nu zelf: dat klinkt toch als dé perfecte manier om je middag en avond door te brengen?!

De feestelijke opening van de Würth shop in Amersfoort duurt van 16.00 tot 20.00 uur op 25 september 2019. Wil je hier bij zijn? Stuur dan uiterlijk 21 september een mailtje naar [email protected] om je aan te melden. Vast bekijken wat voor producten je bij Würth vindt? Klik dan op de oranje button hieronder.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Würth. Meer over Würth ontdekken?

Würth

winkelen

Gesloten07:00 - 17:00

Nijverheidsweg Noord 94D, Amersfoort

Bekijk meer:winkelen

adv.