Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze nieuwe woonwinkel is een mix tussen een Ibiza lounge, een huiskamer en een galerie

Door Juliette Schmitt 4 december 2019

Amersfoort is een bijzondere woonwinkel rijker. De winkel heet Spektakel, is gevestigd aan de Chromiumweg 10 en is de nieuwste aanwinst van Jeroen Speksnijder (bekend van Cash or Trash en woonwinkel Spoor 38) Geïnteresseerd in vintage, nieuw art, Scandinavisch design en bling bling? Dan kan dit wel eens jouw nieuwe favoriet worden.

Geen gewone meubels, maar tijdloze eyecatchers

Dat kunnen we volgens Spektakel Wonen vinden in deze tikkeltje bizarre winkel. Jeroen Speksnijder staat aan het hoofd van de nieuwe zaak. In het programma Cash or Trash (SBS6) konden we zien hoe hij de meest bijzondere items wist te bemachtigen. De unieke stukken die Jeroen heeft verzameld tijdens de opnames van het programma zijn te vinden in de winkel. Jeroen reist graag de hele wereld over om unieke stukken te verzamelen. En dat alles kun je vanaf nu dus kopen.

Tekst loopt door na foto

foto: Spektakel Wonen

Wekelijks veranderende collectie

Jeroen koopt naar eigen zeggen in op gevoel. Het maakt voor hem niet uit of dit voor Cash or Trash is, tijdens een boedelverkoop in Zuid-Frankrijk, of op een veiling in New-York. Juweeltjes komt hij overal tegen. Zo is de wekelijks veranderende collectie ontstaan. Hierin vinden we een kitsch reclamebeeld, een industriële barkruk, een chique sofa en een authentieke bimbobox.

Tekst loopt door na foto 

foto: Spektakel Wonen

Een hele belevenis

Spektakel is gevestigd in een voormalige garagewerkplaats. Een hele belevenis op zich. Volgens Spektakel is de sfeer die ze hebben gecreëerd een mix tussen een Ibiza loungeclub, een huiskamer en een galerie. Al een hele belevenis voordat je iets hebt gekocht. Alle unieke stukken die in de winkel te koop zijn worden op een originele wijze tentoongesteld. Er zijn zelfs ronddraaiende plateaus aangebracht. Als klap op de vuurpijl heeft Jeroen Speksnijder een buizenpost laten installeren. Je kunt je geld of je creditcard een looping zien maken zodra je hebt afgerekend. Dat willen wij wel zien!

Lees hier meer over Cash or Trash:

Deze Amersfoorter is te zien in het SBS6 programma Cash or Trash

Heb jij het nieuwe programma Cash orTrash al gezien op SBS6? In dit programma ontvangt Martien Meila...

Meer over Spektakel Wonen ontdekken?

Spektakel Wonen antiekwinkels

Vandaag gesloten

Chromiumweg 10, Amersfoort

Bekijk meer:antiekwinkels

Meer lezen:

Inschrijving Kerstmannenloop Amersfoort geopend

Het is december! Naar deze evenementen in Amersfoort kijken we uit deze maand

December is van start gegaan! Een nieuwe maand, vol nieuwe kansen om leuke dingen te ondernemen. Uit...

Niet vergeten te kijken: de Amersfoortse kringloop komt op televisie

Yes! Er komt een pop-up markt met vintage kleding op het Sint Jorisplein

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.