Let op je brievenbus: de spaarpas van HIP Jewels & Watches is onderweg!

Aangeboden door HiP jewels&watches 1 maart 2019

Waarschijnlijk zit je hier al superlang op te wachten: de spaarpas van HIP Jewels & Watches die in de brievenbus valt. Op vrijdag 1 of zaterdag 2 maart komt hij er weer aan. Heb jij er nooit eentje aangevraagd? Foei! Daniëlle legt graag uit wat je er allemaal mee kunt doen, dan twijfel je vast niet meer. 

“Voor iedere honderd euro die je uitgeeft, krijg je vijf euro korting op je spaarpas”, vertelt Daniëlle. “Een keer per jaar lezen we de spaarpas uit. Het bedrag dat er dan op staat, kunnen onze klanten gebruiken voor hun volgende aankoop.” Met andere woorden, als je een prachtig cadeau koopt voor jezelf of je geliefde, kun je volgend jaar een nóg mooier cadeautje kopen.

Er liggen genoeg mooie spullen in de vernieuwde sieradenwinkel, van prachtige sieraden tot stoere horloges. Genoeg opties om uit te kiezen als je toe bent aan iets nieuws of gewoon een geliefde wilt verrassen. En als je het cadeautje echt bijzonder wil maken, kun je het sieraad ook laten graveren. “Natuurlijk pakken we desgewenst alles mooi in.”

Spaarpas

Heb je het perfecte horloge of sieraad gevonden? Dan is het sowieso handig om hem te laten registeren, niet alleen vanwege de korting. “We slaan ook automatisch de bon op, dat is heel fijn voor de garantie op bijvoorbeeld horloges. Wij zoeken je postcode erbij en draaien ter plekke de bon voor je uit zodat je hem kan laten maken. En als je de aankoop wil ruilen, is het niet erg als je het bonnetje bent kwijtgeraakt. Dat maakt alles net wat makkelijker.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HiP jewels&watches. Meer over HiP jewels&watches ontdekken?

HiP jewels&watches juweliers

Nu gesloten10:00 - 18:00

Langestraat 105, Amersfoort

Bekijk meer:juweliers

adv.