Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Alicia van ZitGeluk Amersfoort: ‘Het centrum houdt niet op bij de Kamperbinnenpoort’

Aangeboden door ZitGeluk Amersfoort 23 oktober 2020

Als je aan het einde van de dag eindelijk een moment voor jezelf hebt, wil je eigenlijk maar één ding: lekker zitten! Want een comfortabele fauteuil, stoel of bank om op neer te ploffen, daar wordt een mens gelukkig van. Ondernemer Alicia van ZitGeluk Amersfoort, is het daar helemaal mee eens: “Bij ons kun je die lekkere luie fauteuil scoren!”

Shoppen op de Kamp

De Kamp is al jaren een hele leuke straat om lekker te shoppen. Er zijn alleen nog steeds mensen die lijken te denken dat het winkelgebied stopt bij de Kamperbinnenpoort. “Wij zitten hier natuurlijk een beetje aan de rand van de binnenstad en niet iedereen loopt verder dan de poort. Ik zou het zo leuk vinden als juist die mensen ons vaker weten te vinden. ZitGeluk bestaat inmiddels al ruim vier jaar, maar nog steeds zijn er stadsgenoten die ons niet kennen!”

Tekst gaat verder onder de fotogalerij

Foto: ZitGeluk Amersfoort
Foto: ZitGeluk Amersfoort
Foto: ZitGeluk Amersfoort

Nog meer aanloop

Dat Alicia al jarenlang mensen uit Amersfoort en van daarbuiten gelukkig maakt met een sfeervol interieur, bewijst toch dat ze niet te klagen heeft over klandizie. “Natuurlijk, er is genoeg aanloop. Veel toeristen en dagjesmensen lopen altijd even over de Kamp. En er zijn ook Amersfoorters die bij ons of bij één van mijn buren gaan shoppen. Alleen wil ik dat graag nóg meer benadrukken!”, zegt ze lachend. “Want dan kan ik hen laten zien waar ik zo blij van word.”

ZitGeluk

“Ik geniet heel erg van mijn winkel en ik houd ervan om bezig te zijn met interieur, kleur en styling”, legt ze uit. “Mijn werk is mijn passie. Ik zit niet vast aan een bepaalde stijl, genre of segment. Ik doe vooral wat ik leuk vind en wat me aanspreekt. Dat zorgt voor een sfeer die ikzelf heel erg prettig vind. Dat krijg ik ook terug van mijn klanten.”

Tekst gaat verder onder de fotogalerij

Foto: ZitGeluk Amersfoort
Foto: ZitGeluk Amersfoort
Foto: ZitGeluk Amersfoort

In de winkel op de Kamp word je overspoeld door stijlvolle banken en stoelen en kun je lekker proefzitten in één van de vele modellen. Er zijn eethoeken ingericht, waar je zo aan kan schuiven. En uiteraard wordt dat allemaal afgemaakt met mooie accessoires. “We verkopen veel lampen, wandversiering en karpetten. Dat maakt een ruimte echt af.”

Alicia’s interieuradvies

“Naast mijn werk in de winkel kom ik heel graag bij de mensen thuis om advies te geven. Vaak zijn er alleen een paar kleine veranderingen of aanpassingen nodig om te zorgen dat je je nog meer thuis voelt”, vertelt Alicia trots. “Als ik dan een goed beeld heb van de ruimte, het licht en de stijl, dan ga ik het liefst nog een stap verder. Dan maak ik moodboards en plattegronden en gaan we kijken naar hoe je de fijnste sfeer kan creëren in je eigen huis.”

Tekst gaat verder onder de Instagram post

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Zitgeluk (@zitgeluk) op

De gedreven Amersfoortse ondernemer wordt bij voorbaat al enthousiast als ze nadenkt over haar volgende interieurproject. “Het blijft leuk om met mensen samen na te denken over dit soort dingen. En in de winkel kan ik dan al van alles laten zien. Daarvoor moeten ze hier natuurlijk wel eerst binnen zijn, maar dan ben ik er om te helpen.” Het eerste advies geeft Alicia alvast gratis en met een grote glimlach: “Als je in de stad bent, wandel onder de Kamperbinnenpoort door. Daar zit je goed, dat beloof ik.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door ZitGeluk Amersfoort. Meer over ZitGeluk Amersfoort ontdekken?

ZitGeluk Amersfoort

Gesloten12:00 - 17:00

Kamp 18, Amersfoort

adv.