5 x je huis herfstproof maken met deze sfeervolle producten

Dit is een ondernemersbijdrage 17 oktober 2017

Brr! Het is echt herfst aan het worden. De kans is groot dat je lekker veel binnen zit, hét moment om je huis wat sfeervoller te maken. DailyDesign in Hoogland heeft daar de ideale spulletjes voor.

<< < Pagina 1 / 5 >

Knus onder een kleedje

 

Als het buiten waait, wil je bij thuiskomst lekker onder een dekentje kruipen. Wat dacht je van een lamswollen kleedje? Of eentje van acryl of fleece? Ze hebben allerlei verschillende kleuren, dus ook eentje die in jouw interieur past.

Sfeerlichtjes

DailyDesign
Foto: DailyDesign

De donkere dagen breken aan en dan kun je een grote hanglamp aandoen. Of gewoon kaarsjes aansteken. En als je ze in zo’n gezellig waxinelichthoudertje zet, staat dat net wat leuker.

Kunst van je kind aan de muur

DailyDesign
Foto: DailyDesign

Niet alleen jij zit meer binnen, je kinderen hoogstwaarschijnlijk ook. Ze kleuren wat af aan de keukentafel, maar waar laat je al die tekeningen? Met deze handige wisselframes kun je zelf kiezen wat je ophangt en iedere week iets anders laten zien.

Comfort food koken

Foto: DailyDesign

Die Scandinaviërs zijn wel wat slecht weer gewend, dus reken maar dat in het kookboek Scandinavisch Comfort Food lekkere gerechten staan om de donkere dagen mee door te komen. Als je nou in de herfst goed oefent met deze recepten, kun je met Kerst eens iets anders op tafel zetten om je gasten mee te verbluffen.

Herfstgeuren in je huis

Het voordeel van de herfst is dat buiten alles zo lekker ruikt, vooral in het bos. Mis je die geuren als je binnen zit? Dat hoeft niet! Want bij DailyDesign hebben ze een grote wand met allerlei Ritualsspulletjes, waaronder heerlijk geurende olie die je in je huis kunt sprayen.

DailyDesign woonwinkels

vandaag gesloten

Hamseweg 18

Bekijk meer: woonwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
Foutje gezien?
Een ondernemersbijdrage is afkomstig van een ondernemer uit de stad of directe omgeving en staat los van de redactionele berichten binnen het indebuurt platform. Ben jij ondernemer en heb je nieuws of aanbiedingen die onze lezers niet mogen missen? Laat het ons weten.

Lees mee en reageer!

Reactie