3 x wat dacht je van deze kerstcadeautjes van DailyDesign

Aangeboden door DailyDesign 1 december 2017

Als je nog geen idee hebt wat je moet halen voor kerst, dan doen we graag een paar suggesties. Want lichtgevende kerstboompjes en een schattige kerststal kunnen we je gewoon niet onthouden. 

<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶

Alessi kerstfiguren

De een bouwt een treinspoor door een winterdorp, de ander zet een hip kerststalletje neer. Bij DailyDesign koop je alle kerstfiguren van het Italiaanse merk Alessi, inclusief engeltjes en kerstmannen. Hoe schattig zou dit staan onder je kerstboom?

De prijs: de prijzen van de kerstfiguurtjes starten op € 24.95

Fatboylamp met kerstboom

Het lampje Edison The Petit van Fatboy is sowieso een must-have, want hoeveel lampen hebben nou een brandtijd van twee dagen na vier uur opladen? Vooral voor de mensen met weinig ruimte onder ons is dit een perfect lampje, want speciaal voor de kerstdagen heeft DailyDesign een kerstboomcappie in het assortiment opgenomen. Kun je toch nog een kerstboom kwijt, hoe leuk.

De prijs: voor € 64.95 koop je de lamp en krijg je het kerstboomcappie ter waarde van € 14.95 cadeau.

Stoere kandelaars

DailyDesign
Foto: DailyDesign

Als je nog een eyecatcher zoekt om de eettafel mee te verlichten tijdens het kerstdiner, dan heb je hem bij dezen gevonden. De stalen kandelaren van Carry On worden gemaakt in Hoevelaken en afgewerkt in Nijkerk, dus je bent ook nog eens lokaal bezig.

De prijs: voor € 169,-  schittert deze kandelaar op je eettafel. De kaars koop je voor € 27,50.

DailyDesign woonwinkels

vandaag gesloten

Hamseweg 18, Amersfoort/Hoogland

Bekijk meer:woonwinkels
<< < Pagina 1 / 3 >
⟵ swipe swipe ⟶