Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rennen door Amersfoortse gebouwen: de tweede Amersfoort City Trail komt eraan

Door Annemarie Degens 14 februari 2020

Hardlopen, maar dan nét even anders. De Amersfoort City Trail voert namelijk niet door een bossige omgeving, maar door gebouwen, steegjes en andere plekken die je niet meteen met een hardloopevenement in verband zou brengen. Zo ontdek je stad Amersfoort als nooit tevoren! De eerste editie vorig jaar was een succes, en er is goed nieuws voor Amersfoortse hardlopers: op zondag 22 maart staat de tweede editie op de planning.

De Amersfoort City Trail bestaat uit een afstand van 6 of 12 kilometer en voert hardlopers door meer dan twintig bijzondere Amersfoortse locaties. Zo liggen onder andere de bibliotheek, het St. Pieters en Bloklands Gasthuis en Rock City Brewing op de route. De start en finish is bij De Observant aan het Stadhuisplein.

Inschrijven

Inschrijven kan voor één van de twee afstanden. Voor beide afstanden geldt hetzelfde inschrijfbedrag. Mocht je later, of op de dag zelf nog, besluiten om te wisselen van afstand dan is dat geen probleem. Inschrijven kan via de website van Amersfoort City Trail.

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk hier de impressie van Amersfoort City Trail.

Je kunt nog meer hardlopen in Amersfoort!

Klaar voor de start: er komt een derde editie van de Obstaclerun Amersfoort

Goed nieuws voor de sportievelingen onder ons: er komt dit jaar weer een Obstaclerun in Amersfoort! ...

Meer over

Doen Video

adv.