Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Politie zoekt getuigen van de inbraak bij Van Hell Juwelier in Amersfoort

Door Melt Pels 30 november 2020

Op maandag 16 november gaat het alarm van de Van Hell juwelier af. Als twee politieagenten op onderzoek gaan, ontdekken ze dat het hekwerk achter het pand is geforceerd. Ook zien de politieagenten een gebroken ruit. Via het dak zien ze een aantal dieven wegvluchten, waarvan er twee zijn aangehouden. Nu is de politie op zoek naar de rest.

De zoektocht met de helikopter mocht niet baten. De twee verdachten die zijn aangehouden zijn jongens uit Amsterdam van 23 en 26 jaar. Een van hen werd aangehouden op het dak en een in de schuur van een buurtbewoner. De inbrekers zijn wel in het pand van de juwelier geweest, maar konden door de beveiliging geen toegang krijgen tot het winkelgedeelte. Daardoor zijn er alleen spullen van mindere waarde meegenomen, welke de politie aantrof bij de twee verdachten die zijn opgepakt.

Meer inbrekers

Omdat de politie meer inbrekers heeft gezien, is de zoektocht naar de overige daders volop in gang. Via Bureau Hengeveld doet de politie dan ook een oproep. “We kunnen de hulp van de kijkers goed gebruiken. Als iemand iets verdachts heeft gezien, op maandag 16 november rond 05.00 uur of op de dagen voor de inbraak, meld dit dan bij de politie. Alle informatie kan waardevol zijn.”

Heb jij iets gezien dat de politie kan helpen? Bel dan naar het landelijke nummer van de politie: 0800 6070. Bel je liever anoniem? Bel dan naar 0800 7000.


Meer over Juwelier Van Hell B.V. ontdekken?

Juwelier Van Hell B.V. juweliers

Geopend09:30 - 18:00

Utrechtsestraat 28, Amersfoort

Bekijk meer:juweliers

adv.