Bistro ’t Bloemendaeltje is open en zo ziet het eruit

Door Roeliene Bos 18 mei 2019

Lianne en Bas konden bijna niet wachten tot hun Bistro ’t Bloemendaeltje open mocht. De eerste gasten hebben ze inmiddels mogen ontvangen en aan de reviews te zien, hebben die het enorm naar hun zin gehad. “Dat vonden we zo leuk om te lezen”, vertelt Lianne trots. “Ik ben echt heel blij dat ons restaurant zo in de smaak valt.” 

Zoals Lianne ons in een eerder interview al vertelde, richt ’t Bloemendaeltje zich voornamelijk op groenten. Vlees wordt gezien als een bijproduct. “Je kunt er uiteraard voor kiezen om het vlees erbij te bestellen, maar het gerecht is al compleet zonder deze toevoeging.” Het openingsmenu (€ 49,50 voor de vegetarische optie, € 55,- als je ook vlees wil) bestaat uit een 4-gangenmenu, inclusief een huisaperitief, amuse, wijnarrangement, water, koffie en een friandise.

Naast het openingsmenu hebben ze het reguliere menu. “Daar willen we eens in de twee weken een gerecht van afhalen en een nieuw gerecht toevoegen. Zo blijft het menu variëren”, aldus chef-kok Bas.

En zo ziet het eruit

Wil je het restaurant blijven volgen? Kijk dan op hun Facebookpagina.

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.