Rondje minder voor de Rainbow Run vanwege de hitte

Door Roeliene Bos 24 juli 2018

Het is je vast niet ontgaan dat het heel erg warm is. De organisatie van de Rainbow Run heeft daarom besloten nog maar één in plaats van twee rondjes te rennen tijdens de Gaypride aankomende donderdag. “Het is geen wedstrijd”, aldus Mik Borsten. Met andere woorden: span je vooral niet te hard in.

Verder gaf hij nog een cruciale tip aan de mensen die meedoen aankomende donderdag: “Veel drinken. Nee, geen bier.” Het voordeel van dit hardloopevenement, is dat het niet om de snelheid gaat, maar om de gezelligheid. Dus als je het warm krijgt, doe gerust even rustig aan. “En we lopen door gebouwen heen”, aldus Mik. Een beetje schaduw pakken zit er dus wel in. Net als vorig jaar rent de stoet door Flint en Intersport Daka. Nieuw in het rijtje is restaurant Jackie Brown,  dus met een beetje mazzel ren je langs dinerende mensen die niet weten wat ze overkomt.

Gaypride Amersfoort

De Rainbow Run is een onderdeel van de Gaypride. Alles wat je daarover moet weten vind je in dit artikel. De run gaat om 19.30 van start op het Lieve Vrouwekerkhof.

Gaypride Amersfoort

Alles wat je moet weten over Gaypride Amersfoort 2018

Het belooft weer een groot feest te worden: Gaypride Amersfoort 2018. We vroegen bestuurslid Grethe ...

Meer over

Nieuws Sport

adv.