Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Club Pellikaan heeft een supertoffe nieuwe trainingsruimte en dit kun je er doen

Aangeboden door Club Pellikaan 8 november 2019

Heb jij wel eens gehoord van een jump box, een wall ball of een battle rope? Wij niet, maar daar komt binnenkort waarschijnlijk verandering in. We kunnen namelijk terecht in de supermoderne trainingszaal ‘The Field’ van Club Pellikaan en in deze ruimte vind je al deze attributen. Benieuwd wat je in The Field kunt doen? lees dan snel verder, want je kunt al heel snel terecht in deze toffe hal, inclusief mega klimrek en running track.

Saaie fitnesstraining is zó 2018

De oude hal van Club Pellikaan, waar je kon zaalvoetballen en basketballen, bestaat niet meer. Sterker nog, je kunt niet eens herkennen dat hij er ooit is geweest. Een nieuwe naam en een nieuwe look: dit is The Field. Bij binnenkomst zie je het meteen. In het midden van de zaal staat een mega klimrek van 12 meter. Op de grond is een running track aangebracht en aan het plafond hangen zwarte bokszakken. Wat je hier allemaal mee kunt? Trainen door gebruik te maken van je eigen lichaamsgewicht. Klinkt allemaal best ingewikkeld, maar geen zorgen, want in The Field zijn speciaal opgeleide mastertrainers aanwezig, die jou kunnen helpen met een super uitdagende crossfitachtige manier van trainen.

Tekst loopt door na afbeelding

foto: Club Pellikaan

De nieuwste manier van sporten

Leden van de club kunnen straks voor allerlei lessen terecht in The Field. “Bij Club Pellikaan zijn wij altijd op zoek naar de laatste trends en de nieuwste ontwikkelingen, om die redenen hebben we nu The Field”, vertelt directeur Dennis Pellikaan. Lastig om zelf in het cross rack te hangen? Of te bedenken wat je moet doen met een jump box of battle rope? Geen probleem, want Club Pellikaan heeft een goede samenwerking met de personal trainers van Get Flexible, die je precies kunnen uitleggen hoe je goed met deze attributen moet omgaan. Ook kinderen kunnen straks terecht in de nieuwe zaal, om bijvoorbeeld een les te ‘Teen Boxen’.

Tekst loopt door na afbeelding

foto: Club Pellikaan

The Field Games

Op 11 november wordt The Field op een speciale manier ‘officieel’ geopend, namelijk door het spelen van The Field Games. De zaal wordt op deze dag omgetoverd tot arena, waarin influencer en fitnessmanager Wutru het opneemt tegen andere sporters. Vanaf 18:00 uur kun je komen kijken hoe zij dit doen. En Wutru laat je vast en zeker zien hoe je kunt trainen met een wall ball en een battle rope. Ben je toch meer van doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg? Ook geen probleem, want als lid kun je natuurlijk ook gewoon gebruik maken van de overige fitnessfaciliteiten van de club. Je kunt aan verschillende groepslessen meedoen, een baantje trekken in het zwembad of heerlijk ontspannen tijdens een yogales of in de sauna/stoombad.

Meer over Club Pellikaan ontdekken?

Club Pellikaan sportcentra

Geopend06:00 - 23:00

De Brand 5, Amersfoort

Bekijk meer:sportcentra

Lees meer:

tandarts amersfoort

Op zoek naar een tandarts in Amersfoort? Deze tandartsen hebben de beste reviews

Een tandarts zoeken is heel persoonlijk. De één is doodsbang om naar de tandarts te gaan en de ander...
nagelstudio Amersfoort

10 x nagelsalons in Amersfoort

Kijk eens even naar je nagels… Zeg eens eerlijk, die zijn zeker wel toe aan een nieuw lakje? Komt da...
MOSS Copenhagen Amersfoort

Nieuw in de Riddergang: Scandinavische kledingwinkel Moss Copenhagen

We krijgen een nieuwe Scandinavische streetstyle winkel! Half november opent de nieuwe kledingwinkel...

adv.