Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dance en defence jezelf gratis het nieuwe jaar in!

Aangeboden door A-Dance 1 januari 2020

Heb jij al bedacht dat je in het nieuwe jaar meer wil gaan bewegen, maar is een abonnement op de sportschool voor jou simpelweg te saai? Is lekker bewegen wel helemaal jouw ding? Volg dan van 6 t/m 18 januari – geheel gratis – een of meerdere proeflessen bij A-Dance Studio’s. Zo maak je op een superleuke manier kennis met heel veel verschillende sporten en dansstijlen. Van bokszaktraining tot Afro Dance; er is werkelijk waar van alles te doen!

De oorsprong van A-Dance Studio’s ligt in de dance scene en inmiddels kun je hier heel veel verschillende dansstijlen leren. Van bekendere stijlen als hip-hop en breakdance, tot aan het van oorsprong Jamaicaanse Dancehall en het Afrikaanse Afro Dance. Nu heb je de kans om uit je comfortzone te stappen en lekker mee te dansen. “Het is echt niet eng en er zijn veel verschillende lessen op nog eens veel meer verschillende niveaus”, vertelt Poppin & Lockin docent Cody Loog. Misschien wist je nog niet dat je bij A-Dance Studio’s ook terecht kunt voor verschillende D-Fence lessen. Wil jij in het nieuwe jaar flink aan je kracht en conditie werken? Dan is een les kickboksen of een bokszaktraining misschien wel iets voor jou. Ook deze lessen volg je helemaal gratis tijdens de open huis weken.

Tekst loopt door onder de video 

Een huiskamer waar iedereen zich thuis voelt

A-Dance Studio’s is net een grote huiskamer. Iedereen is welkom en er is elke dag wel iets te beleven. Van lessen voor mini’s, tot dansroutines voor volwassenen. Tijdens het open huis heb je de kans om kennis te maken met al deze verschillende dansstijlen. Gratis en voor niets! Je zit nergens aan vast.

Tekst loopt door onder de foto 

foto: A-Dance Studio’s

Je krijgt les van knettergoede instructeurs; het zijn stuk voor stuk echte pro’s, die allemaal op hun eigen manier iets belangrijks betekenen in de danswereld. Katie, bijvoorbeeld, vertrok onlangs naar Jamaica om daar lessen te volgen en meer te leren over de cultuur achter Dancehall. Kies je voor een proefles van Katie, dan voer je niet alleen de basis moves uit, maar leer je gelijk ook iets over de oorsprong van deze dansvorm. “De choreografieën zijn uitdagend en gevarieerd. Met veel gebruik van originele moves van de pioniers in de Dancehall. De choreo’s zijn de ene keer rauw en stoer en de andere keer sexy en smooth”, legt Katie uit.

Tekst loopt door onder de video

Maar er is nog veel meer

Voel jij je minder thuis in al die hele moderne stijlen dan is een les hip-hop of breakdance misschien meer iets voor jou. Ook deze dansstijlen worden gegeven door docenten met veel ervaring. Pak een les mee van hip-hop docent Silvester; hij werd wereldkampioen hip hop in Glasgow, en deelt zijn kennis ontzettend graag met jou. Of draai mee met Herrold, die drie tv programma’s won. Samen met zijn crew Avant Garde was hij de winnaar van het tv programma Battle on the Dance Floor en veroverden zij de eerste plaats in het programma Time to Dance. Geen zorgen als je nog niet zo goed kunt dansen, of het nog nooit eerder hebt gedaan. Voor de lessen van deze toppers hoef je echt niet alles te kunnen, ze zijn er om jou van alles te leren.

“Je doet gewoon mee op jouw eigen niveau en het is helemaal niet erg als je nog nooit dansles hebt gehad.”

Na een warming-up, uiteraard helemaal in stijl van de door jouw gekozen dansroutine, leren de docenten je de basis van hun dansstijl. Misschien leer je tijdens je proefles al een aantal vette nieuwe moves, zoals een backslide.

“Wist je dat de moonwalk van Michael Jackson eigenlijk helemaal geen moonwalk is, maar een backslide? Omdat Michael de backslide eigen heeft ‘gemaakt’, noemde hij het een moonwalk. Eigenlijk is het een vette, ‘popping’ beweging”, vertelt Cody.

Tekst loopt door onder de video 

A-Dance en D-fence

Is dansen niet jouw ding, maar de sportschool ook niet echt? Bij A-Dance kun je ook terecht voor bokszaklessen, kickbokslessen en zelfs voor verschillende PoleFit lessen. Wil jij in het nieuwe jaar sterker worden en flink aan je conditie werken? Schrijf je dan in voor één van deze proeflessen. Je werkt flink aan je conditie en de lessen zijn er voor alle leeftijden. Wil je wel de ultieme-workout beleven, maar heb je geen zin in lichamelijk contact? Geen probleem, want tijdens de bokszaktrainingen is er geen fysiek contact. Hartstikke tof, wel de boks-work-out, maar geen kans op een blauw oog. Ben je juist wel van een potje sparren? Volg dan een gratis kickboksles. Samen met een van de trainers ga je hard aan de slag om technieken te leren, je conditie te verbeteren en kracht op te bouwen. Nog veel mooier: de garantie voor calorieën verlies krijg je er ook geheel gratis bij. In zowel de kickbokslessen als in de bokszaklessen train je veel verschillende spiergroepen. Je krijgt snel meer zelfvertrouwen en je merkt aan je lichaam dat je sterker en strakker wordt.

Tekst loopt door onder de video

 

Wat je echt een keertje moet proberen is een les Polfit. Van paaldansen wordt je superfit en het is ook nog eens heel leuk om te doen. Ook deze lessen kun je volgen op je eigen niveau. Ze zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Voor kleintjes is het fantastisch om te klimmen en te klauteren. En mannen… je hoeft je echt niet te schamen om je in te schrijven voor een les PoleFit!

foto: A-Dance Studio’s

Lachend en fit het nieuwe jaar in!

Ben jij er klaar voor om fit het nieuwe jaar in te gaan? Bij A-Dance Studio’s word je niet alleen fit, er wordt ook veel gelachen. “De lessen zitten bomvol positieve energie en we hebben allemaal heel veel lol met elkaar”, vertelt Cody.

Kom uit je comfortzone, leer nieuwe moves en maak de komende weken gratis kennis met de leukste manier van bewegen. Schrijf je van tevoren wel even in voor de gratis les(sen) die jij graag wilt volgen. Dat doe je heel simpel, door onderaan dit artikel op de oranje knop te klikken. Kijken of jij nog een plekje in je agenda hebt? Check hier het lesrooster!


Meer over A-Dance ontdekken?

A-Dance dansscholen

Gesloten10:00 - 21:30 *

Astronaut 12, Amersfoort

Bekijk meer:dansscholen

Lees meer: 

Polefit wordt steeds populairder bij kinderen en hier in Amersfoort kun je een lesje volgen

Wie van dansen houdt, kent dansschool A-Dance in Amersfoort vast al, maar wist je dat ze nog veel me...

5 x voor deze nieuwe films wil je nu naar Pathé in Amersfoort

Mirakels Amersfoort 2019: dit is het verhaal

adv.