Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Happy New Year! Hier vier je dit jaar oud en nieuw in Amersfoort

Door Annemarie Degens 4 december 2019

Doei 2019, hallo 2020! Het einde van het jaar is alweer bijna in zicht en dat betekent… Tijd voor een oud en nieuw feestje! Waar je in Amersfoort het best de jaarwisseling kan vieren? Wij zochten het voor je uit.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Krankeledenplantsoen

Na drie legendarische edities organiseert de Boothill Saloon samen met Long John’s Pub, Café Marktzicht en Hete Kolen weer een te gek oud en nieuw feest. Dit jaar met ’t beste van alle jaren. Een line-up van drie dj’s draait dansbare plaatjes. Er is een brute vuurwerkshow, lekker eten en spectaculaire drankjes. Dresscode: The best of you. Meer info en tickets via de website.


Meer over Boothill Saloon ontdekken?

Boothill Saloon cafés

Geopend14:00 - 02:00

Krankeledenstraat 16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Miles

oud en nieuw Amersfoort

Geen moeilijk gedoe met dure tickets en verplichtingen, Miles houdt het simpel. Tijdens de jaarwisseling opent Miles om 22.00 uur de deuren en krijgen alle aanwezigen om 00.00 uur een glaasje Prosecco van het huis! De muziek wordt verzorgd door DJ Melvin.


Meer over Café Miles ontdekken?

Café Miles cafés

Geopend12:00 - 02:00

Hof 25-26, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

FLUOR

oud en nieuw Amersfoort

Na het grote succes van Super Zwoel New Years Eve van afgelopen jaar kon een vervolg niet uitblijven, en dit keer pakt FLUOR groter uit dan ooit met Super Zwoel New Years Eve Festival. Met dit jaar drie zalen, nóg meer gekkigheid, nóg meer confetti, nóg meer drank, nóg beter! Tickets en meer informatie via de website.


Meer over FLUOR ontdekken?

FLUOR poppodia

Op aanvraag

Oliemolenhof 22, Amersfoort

Bekijk meer:poppodia

Zandfoort aan de Eem

oud en nieuw Amersfoort

Bij Zandfoort aan de Eem wordt niet alleen oud en nieuw, maar ook het vijfjarig jubileum van het jaarwisselconcept Ouwe Lulle Nieuwe Lulle gevierd! Het feestje is voor jong en oud vanaf 21 jaar en begint om 22.00 uur. Op de planning staan verschillende dj’s, in plaats van vuurwerk is er een bijzonder decor, je krijgt een welkomstdrankje en om 00.00 uur een glaasje Prosecco en er zijn oliebollen, appelflappen, warme snacks en uitgebreide hapjes. Meer weten? Kijk hier!


Meer over Zandfoort aan de Eem ontdekken?

Zandfoort aan de Eem restaurants en horeca

Geopend16:00 - 00:00

Eemlaan 100, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Soulboat

oud en nieuw Amersfoort

Ook dit jaar organiseert Soulboat weer een oud en nieuw feestje voor dertig plussers die lekker dansend het nieuwe jaar in willen. Op dinsdagavond 31 december gaan de deuren van de Partyboot aan de Kleine Koppel 17  om 21.00 uur open. Er is een welkomstdrankje, borrelhapjes, oliebollen én snackbuffet! DJ Jan Lammers draait deze avond tot 02.30 uur de beste dansmuziek van de jaren ’70 tot nu. Meer informatie en tickets vind je hier.


Meer over The Partyfactory Amersfoort ontdekken?

The Partyfactory Amersfoort vrijetijd en uitgaan

Kleine Koppel 17, Amersfoort

Bekijk meer:vrijetijd en uitgaan

Stadscafé

oud en nieuw Amersfoort

Voor degenen die niet kunnen wachten start het feest bij het Stadscafé al om 19.00 uur met een welkomstdrankje en vullen de chefs de avond met heerlijke gerechten. Om 23.00 uur gaan de deuren open voor de New Year’s party. Middernacht is er een countdown naar 2020, gevold door een spetterende vuurwerkshow! Verschillende dj’s zorgen de hele avond voor een knallend goeie groove. Meer informatie vind je hier.


Meer over Stadscafé Amersfoort ontdekken?

Stadscafé Amersfoort cafés

Geopend10:00 - 02:00

Lieve Vrouwekerkhof 3, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Café Koetje

oud en nieuw Amersfoort

Ook bij Café Koetje op de Hof wordt uitgebreid oud en nieuw gevierd! Een ticket geeft je tussen 22.00 en 00.00 uur onbeperkt bier, wijn en fris en een glas bubbels bij de jaarwisseling. Na twaalf uur gaan de ‘staldeuren’ van Café Koetje open voor iedereen en wordt er tot laat doorgefeest! Kaarten kosten € 15,- per stuk en zijn binnenkort verkrijgbaar aan de bar. Let op: oud en nieuw bij Café Koetje is 18+.


Meer over Café Koetje ontdekken?

Café Koetje cafés

Gesloten20:00 - 03:00

Hof 17A, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

 

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.