Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

BINGO! Restaurant Nul33 organiseert op oudjaarsavond een Amersfoortse bingo

Door Melt Pels 30 november 2020

Heb jij al plannen voor oudjaarsavond? Dit jaar ziet er voor veel mensen anders uit dan normaal. Veel jaarlijkse feestjes zijn afgelast, met een grote groep samenkomen zit er waarschijnlijk ook niet in. Gelukkig hoef je je niet te vervelen dit jaar, want je kunt meedoen met de 033 Bingo van Spektakel Wonen en restaurant Nul33!

Om 20.00 uur start de bingo die via livestream wordt uitgezonden. Wie mee wilt doen, moet vooraf een bingokaart bestellen en steunt daarmee stichting Tante Rozemarijn, een Amersfoorts initiatief om eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan.

Optredens

Ton de Kruijff, van Nul33 en Peter Rip van de Ouwe Lullen Disco presenteren de bingo. Tussen het spel door komen optredens van onder andere Mike Klein en Sharon Heer. “Het is vooral de bedoeling om deze laatste avond van dit jaar met een grote lach te beleven. Met een ouderwets spel dat je met je familie én je vrienden kunt doen”, schrijft de organisatie.

Waarom Ton de Kruijff en Jeroen Speksnijder dit organiseren? “Oudejaarsdag- en avond worden dit jaar compleet anders. Geen vuurwerk, geen groot groepsgevoel. Met onze 033 Bingo willen we het jaar happy afsluiten. Alle betrokken partijen verrichten hun inspanningen voor de 033 Bingo geheel kosteloos. Het is voor Amersfoort, door Amersfoort.”

Tante Rozemarijn

Tante Rozemarijn is een stichting die zich inzet tegen vereenzaming bij senioren. Dat doen ze door huiskamerrestaurants te organiseren. “Door de coronamaatregelen kunnen we tijdelijk niks organiseren, maar normaal stelt iemand zijn of haar huiskamer beschikbaar voor zo’n restaurant. Wij verzorgen dan dat er eten komt en verzorgen wat gespreksonderwerpen.” Momenteel verzorgd de stichting maaltijden voor de senioren. “Dat is momenteel het enige wat we kunnen doen. Als het straks weer mogelijk is, gaan we weer door met het plan. De momenten die ontstaan zijn zeer waardevol voor de mensen die er aan meewerken. Sommige ouderen praten er nog weken over na.”


Meer over Nul33 ontdekken?

Nul33 restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 18:00

Langestraat 76, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over Spektakel Wonen ontdekken?

Spektakel Wonen antiekwinkels

Vandaag gesloten

Chromiumweg 10, Amersfoort

Bekijk meer:antiekwinkels

Meer over Tante Rozemarijn ontdekken?

Tante Rozemarijn dienstverlening

Bekijk meer:dienstverlening

Lees ook:

Deze trends zie je straks in elke Amersfoortse slaapkamer

Ga je binnenkort verhuizen of wil jij je slaapkamer een make-over geven? totaalBED inspireert je gra...

Amersfoort staat in de top 5 gezondste steden om in te leven

Vorige week stond Amersfoort in de top vijf meest aantrekkelijke steden om te wonen. Deze week komt ...

Bizar: poes Libby na 15 jaar teruggevonden dankzij chip

Dit weekend ontving een familie uit Kreileroord een wel héél erg onverwacht telefoontje. Vijftien ja...

adv.