Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zonder verbouwing een nieuw plafond in je keuken

Aangeboden door Plameco Amersfoort 28 december 2019

Is je keuken toe aan een nieuw plafond? Dan is een spanplafond een goed idee. Dit plafond, dat meestal in een dag (zónder verbouwing) kan worden geplaatst, heeft namelijk een paar hele fijne eigenschappen. 

Plafondonderhoud

De keuken is een functionele ruimte, maar vaak ook onderdeel van de woon- en eetkamer. Veel mensen vinden het daarom belangrijk dat hun keuken een prettige sfeer uitstraalt, maar ook praktisch is. Een Plameco-plafond is zowel mooi als handig en daardoor de perfecte toevoeging voor elke keuken.

Plameco
Foto: Plameco

Plafondverlichting

Verder is het belangrijk om in de keuken de juiste verlichting te hebben. Goede, heldere verlichting boven het werkgedeelte en sfeerverlichting boven het eetgedeelte is de ideale combinatie voor in de keuken. Om hier de juiste balans in te vinden, helpen de Plameco-specialisten je graag om voor je spanplafond een passend lichtplan samen te stellen.

Plafondadvies

Een nieuw plafond is een aankoop waar je goed over moet nadenken. De adviseurs van Plameco kunnen je hierbij helpen. Ze zorgen voor het plafond dat perfect bij jouw keuken past door samen alle wensen, eisen en kosten in kaart te brengen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak met een Plameco-adviseur in Amersfoort om te kijken wat er in jouw keuken en de rest van het huis mogelijk is. Bel naar 033 202 2225 of maak direct een afspraak via plameco.nl.


Meer over Plameco Amersfoort ontdekken?

Plameco Amersfoort dienstverlening

Gesloten10:00 - 17:30

Ariane 16, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

adv.