Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jouw gasten verrassen met het perfecte kerstdiner? Wit-Lof helpt je mee

Aangeboden door Wit-Lof 30 november 2019

Een volledige beleving op tafel zetten tijdens de Kerst? Dat kan! Zelfs als je geen echte keukenprins(es) bent. Wit-Lof helpt je met verfijnde stoven en stampotten die gemaakt zijn met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Ook geven ze tips en tricks om de borden zo mooi mogelijk op te dienen. Met dit kerstmenu wordt het echt een feestje om een volledig diner op te dienen.

Voor de allereerste keer kan je kiezen uit een drie-, vier- of vijfgangendiner. Welke keuze je ook maakt, alle gerechten worden tot in de puntjes door Wit-Lof voorbereidt. Je hoeft alleen maar online te bestellen en de deur open te maken op 24 december. Dan wordt jouw keuze gewoon bij je thuis gebracht. “Dit jaar hebben we voor het eerst de keuze tussen menu’s met verschillende gangen. De keuze uit het voor- en hoofdgerecht is heel divers”, vertelt Hanna ons trots. “Je kunt iedereen die je bij jou thuis uitnodigt volledig in de watten leggen.” En dat klinkt fantastisch!

Tekst loopt door na foto

foto: Wit-Lof

Zelf samenstellen: luxe en basic

Met een beetje hulp via de website van Wit-Lof, stel je in een mum van tijd een perfect kerstmenu samen. “Het is echt een menu voor iedereen. Je kunt met iedereen rekening houden, want we hebben luxere gerechten, maar ook meer basic. En als je vegetarische gasten hebt, is dat ook géén probleem.” Vorig jaar kreeg Wit-Lof de vraag vanuit klanten of ze ook een stamppotje konden bestellen. Want die stampotten zijn altijd zo lekker. Daar hebben ze bij Wit-Lof naar geluisterd. Je kunt stampotten bestellen in alle geuren, kleuren en maten. Een buffet van stampotten behoort ook tot de mogelijkheden.

Amersfoortse runderstoof

Ben je een vleesliefhebber? Dan is het bijna gek als je de Amersfoortse runderstoof van Wit-Lof nog niet hebt geproefd. Iedereen die al wel eens kennis heeft gemaakt met de stoof, is er lyrisch over. Maar we vinden nog veel meer heerlijks in het kerstmenu. Wat dacht je bijvoorbeeld van wildstoof van hert en zwijn, of zacht gegaarde oerham met honing-tijmsaus? Niet zo gek op vlees, of wil je eens iets anders? Op het menu vinden we ook een heleboel verrassende vis en vega gerechten, zoals papillot zalm met knoflook, dille, citroen en witte wijn en een vegetarisch stoofgerecht van kastanje, paddenstoelen en pompoen.

Tekst loopt door na foto 

foto: Wit-Lof

Maar er is meer…..

Liep het water je nu al in de mond? Er is nog veel meer! “Wij zijn verschillende samenwerkingen aangegaan met andere Amersfoortse ondernemers”, legt Hanna ons uit. Zo zijn er naast de huisgemaakte desserts, ook een aantal nagerechten van Joey Mercuur. De kroketten zijn van Floris, en er is een kaasplankje van de Zuivelhoeve. De bijpassende wijnen zijn samengesteld door SoVine. Kies je voor een menu van Wit-Lof, dan kan je zelfs je borrel laten bezorgen. De keuze is werkelijk waar reuze!

Tekst loopt door na foto

foto: Wit-Lof

De presentatie is belangrijk

Dat de presentatie van de gerechten die je tijdens Kerst serveert perfect moet zijn, staat voorop. Jij wilt toch ook dat al je gerechten naast dat ze lekker zijn, eruitzien om op te vreten? Met de opmaak helpt Wit-Lof ook nog een handje. Je krijgt namelijk een volledige handleiding met uitgebreide instructie meegestuurd. Hierin lees je de perfecte tips hoe je een bord mooi opmaakt. Als garnering zorgt Wit-Lof voor eetbare bloemen en prachtige servetten. Zo maak jij zonder stress het volmaakte kerstmenu voor al je gasten.

Tekst loopt door na foto

foto: Wit-Lof

Hoe kan je bestellen?

Vanaf nu tot en met 19 december kun je jouw eigen samengestelde menu bestellen via de website van Wit-Lof.

Op 24 december worden de bestelde gerechten bij je thuisgebracht. Je hoeft jouw perfecte diner dan alleen nog maar op te warmen en mooi te presenteren. Dan heb jij alle tijd voor je gasten én voor heerlijk eten.


Meer over Wit-Lof ontdekken?

Wit-Lof restaurants en horeca

Vandaag gesloten

Kamp 5, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer lezen: 

4 x kerstfilms die je nu kijkt in Amersfoort

Ben jij iemand die de kerstboom al heeft neergezet, al wekenlang keihard met alle kerstliedjes meezi...

Hier haal je je kerstboom in Amersfoort dit jaar

Gezelligheid: de Winter Wonder Markt komt weer naar De Nieuwe Stad

adv.