Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Studiekring Amersfoort: ‘Kun jij goed met pubers? Dan hebben we de leukste baan voor je!’

Aangeboden door Studiekring Amersfoort 13 januari 2020

Saskia en Ani van Studiekring Amersfoort weten als geen ander hoe het is om met lastige pubers om te gaan. Elke dag opnieuw beleven zij de meest hilarische, maffe, succesvolle en interessante momenten met deze geweldige jongeren. Studenten zijn vaak zo blij met de begeleiding van Studiekring Amersfoort, dat zij achteraf best terugverlangen naar die ‘toen zo vervelende schooltijd’.

Als jij nog weleens lachend terugdenkt aan jouw eigen schooltijd en denkt: ‘dat had ik eigenlijk anders moeten aanpakken…’,  dan ben je zeker geen uitzondering! Wil jij nou niet op je geweten hebben dat de Amersfoortse pubers in 2020 tegen dezelfde schoolproblemen aanlopen als jij vroeger deed? Ga dan eens praten met Studiekring Amersfoort, want daar zijn ze heel hard op zoek naar mensen zoals jij voor de allerleukste (bij)baan. Ben jij een enthousiaste hbo- of wo-student en heb je kennis van één of meerdere schoolvakken? Deel die kennis en geef bijles; je krijgt er een leuk salaris, een flexibele baan en een ontzettend leuke groep collega’s voor terug.

Mensenmens

Voordat je aan de slag gaat bij Studiekring Amersfoort, bedenk dan vooral of je een echt mensenmens bent. Dat is misschien wel de allerbelangrijkste functie-eis om een succes te maken van jouw (bij)baan. “Elke dag is anders en je krijgt te maken met allerlei verschillende jongeren”, legt Saskia uit. “Sommigen zijn druk of excentriek, anderen hebben er een handje van om zo weinig mogelijk uit te voeren, maar dat maakt het werk juist zo ontzettend leuk”, vertelt Ani. “Als een leerling door jou een mooi cijfer heeft gehaald, is er een grote kans dat hij voor je neus staat te stuiteren van blijdschap en zijn succes met je wil delen. Dat is een van de leukste dingen die je hier vaak meemaakt.”

Werken in een supergezellig team

Nog een voordeel? Je hoeft niet op zaterdag te komen opdraven. Als het je leuk lijkt om bijles te geven, kan je – flexibel – twee middagen in de week aan het werk.

“Het team is gezellig en je kunt hier elke dag ontzettend veel leren. Kan je een dag niet, omdat je bijvoorbeeld te druk bent met je eigen studie, dan vraag je of een collega voor jou kan invallen of met je wil ruilen”, zegt Saskia.

“Daarnaast doen we minimaal vier keer per jaar samen iets leuks. Dan gaan we bijvoorbeeld bowlen of een hapje eten. We maken tijd om verhalen uit te wisselen en met elkaar te sparren. Iedereen mag hier eigen initiatieven inbrengen. Sommige medewerkers vinden het leuk om een workshop te geven. We maken daar altijd tijd voor vrij en helpen de collega’s met de aanpak”, vertelt Ani.

Klinkt leuk, en nu?

Kan jij de humor wel inzien van allerlei rare puberstreken en lijkt het je echt een uitdaging om deze jongvolwassenen te helpen met het behalen van successen tijdens hun schoolcarrière, dan heeft Studiekring Amersfoort misschien wel de allerleukste (bij)baan ter wereld voor jou.

Stuur allereerst je cv en motivatiebrief op naar [email protected] Ani en Saskia nemen dan contact met je op. Als jij diegene bent die in het profiel past, mag je een dagje meedraaien. Je hoeft nog niets zelf te doen, je wordt goed ondersteund. Klikt het goed, en vind je het werk en de sfeer zelf ook helemaal leuk? Dan is de kans groot dat je op korte termijn de leukste (bij)baan van heel Amersfoort scoort!

Studiebegeleider/bijlesdocent Studiekring Amersfoort

Studiekring Amersfoort is op zoek naar studiegeleiders en bijlesdocenten voor de volgende vakken: na...

Vacature vestigingsleider (m/v) Studiekring AmersfoortMeer over Studiekring Amersfoort ontdekken?

Studiekring Amersfoort

opleidingen

Geopend14:00 - 18:00

Liendertseweg 112, Amersfoort

Bekijk meer:opleidingen

adv.