Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Siebel Juweliers Amersfoort: “Er komen hier klanten met verhalen waar je kippenvel van krijgt”

Aangeboden door Siebel Juweliers 12 december 2019

Siebel Juweliers is al bijna honderd jaar een begrip in Nederland. Inmiddels zijn er 44 winkels te vinden door heel het land en iedere winkel heeft een eigen verhaal. Wij spraken met Anouk over het verhaal van Siebel in Amersfoort. 

Toegankelijk voor iedereen

“Siebel is een hele leuke winkel. Lekker laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen. Dat is wat wij willen uitstralen”, vertelt Anouk ons in de winkel in Amersfoort. Amersfoorters staan bij Siebel bekend om hun liefde voor gouden sieraden, want goud is in deze winkel populair. “Het is eigenlijk wel bijzonder dat elk filiaal iets anders heeft, waar ze veel van verkopen. Bij ons zijn dat gouden sieraden, maar ook verlovingsringen verkopen wij veel. Ik ken een ander filiaal, waar de horloges bijvoorbeeld niet aan te slepen zijn. Die winkel richt zich dan weer meer daar op.”

Tekst loopt door na foto

foto: indebuurt Amersfoort

Al bijna honderd jaar een begrip

Siebel Juweliers was van oudsher een juwelier in uitsluitend het hogere segment, maar dat is niet langer het geval. Deze juwelier beschikt tegenwoordig over de prachtigste sieraden voor zowel de kleine als de grotere portemonnee. Denk bijvoorbeeld aan de populaire sieraden van Buddha to Buddha, Ti Sento of hun eigen collectie gouden en diamanten sieraden. Of je nu van klassiek houdt of liever trendy sieraden draagt, er is voor ieder wat wils. “We merken in de winkel dat Siebel al zoveel jaren een begrip is. Er komen bijvoorbeeld ouders met hun volwassen kinderen in de winkel, om trouwringen uit te zoeken. We horen dan vaak dat die ouders veertig jaar geleden hun trouwringen hebben gekocht bij Siebel”, vertelt Anouk.

Bijzondere verhalen

Bijzondere verhalen van klanten, die zijn er in de winkel in Amersfoort voldoende te vinden. “We hebben veel verschillende klanten, van alle leeftijden. We schieten gaatjes bij zesjarigen, maar laatst hadden we ook een hele bijzondere oudere man. Hij was hier samen met zijn zoon. Die man heeft zich ingeschreven als member van Siebel Amersfoort. Hij is geboren in het jaar 1925 en heeft een e-mailadres achtergelaten voor zijn membership. Die hangt nu samen met zijn naam en geboortedatum bij ons achter, want dat was natuurlijk wel een hele bijzondere leeftijd.” Ook verhalen waar je kippenvel van krijgt zijn er genoeg te vinden. “Een poosje geleden kwam er een man binnen met twee dochtertjes. De man had beloofd dat zijn dochtertjes allebei een ringetje mochten uitzoeken. Later bleek dat de man ernstig ziek was en graag iets aan zijn dochtertjes wilde geven, zodat hij het nog kon zien. Daar kreeg ik wel kippenvel van over mijn hele lichaam.” Anouk laat haar arm zien. Als ze aan het verhaal denkt, voelt ze het weer.

Cadeautips

Cadeautips? Bij Siebel hebben ze er wel een aantal. Het assortiment in de winkel is groot. “We hebben aanzoeksringen in allerlei soorten en prijsklassen”, legt Anouk uit. En ook de trouwringen zijn in het filiaal in Amersfoort sterk vertegenwoordigd. Als jullie binnenkort gaan trouwen, ga dan eens bij Siebel langs. Daar krijg je nu namelijk de tweede ring gratis. Anouk geeft ons ook nog een speciale cadeautip voor de feestdagen. “Dit setje oorbellen en het bijpassende collier, kost speciaal voor de feestdagen maar €37,-”

foto: indebuurt Amersfoort 

Kom langs in de winkel

Ben jij op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of voor een ander, ga gewoon eens langs bij Siebel Juweliers. Het enthousiaste team staat voor je klaar om een passend sieraad voor je te vinden. Kijk je liever eerst even online voordat je in de winkel langsgaat? Bekijk dan eens de speciale brochure met kerstaanbiedingen.

foto: Siebel Juweliers
foto: Siebel Juweliers
foto: Siebel Juweliers

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Siebel Juweliers. Meer over Siebel Juweliers ontdekken?

Siebel Juweliers winkelen

Geopend12:00 - 18:00

Utrechtsestraat 37, Amersfoort

Bekijk meer:winkelen

Winter tussen de dieren tijdens de Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

Tijdens de kerstvakantie wordt DierenPark Amersfoort omgetoverd tot een heus winterpark voor de Warm...

Happy New Year! Hier vier je dit jaar oud en nieuw in Amersfoort

Oproepje: staat jouw kerstboom al te shinen in de woonkamer?

adv.