Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Aangeboden door Hans Anders Amersfoort 15 mei 2020

Ben je toe aan een nieuwe bril, of is je huidige montuur aan vervanging toe? Dan kan het zijn dat je dit hebt uitgesteld omdat je het te risicovol vindt om een winkel in te gaan. Optiekwinkel Hans Anders in Amersfoort heeft een fijne oplossing. Je kunt buiten de reguliere openingstijden een privéafspraak maken, zodat je op een veilige manier kunt worden geholpen bij een oogmeting of het kiezen van een nieuwe bril. Zo blijft betaalbare oogzorg écht voor iedereen veilig bereikbaar.

De nieuwe service is speciaal in het leven geroepen voor ouderen of mensen die een gewone afspraak in de winkel te risicovol vinden. Zij gaan op dit moment waarschijnlijk amper de deur uit, maar op deze manier kunnen ze tóch geholpen worden met een oogmeting of een betaalbare bril. Hoe het werkt? Heel simpel. Je maakt een afspraak via hansanders.nl/prive-shoppen of door te bellen met 088-2745536. Vervolgens kun je buiten de normale openingstijden terecht in de winkel. Je bent dan de enige in de winkel en wordt geholpen door één medewerker.

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: Hans Anders

Je wordt zo veilig mogelijk geholpen

Ook als je een gewone afspraak hebt bij Hans Anders of even wilt binnenlopen, kun je erop rekenen dat je zo veilig mogelijk geholpen wordt. De optiekwinkel in Amersfoort heeft daar strikte maatregelen voor genomen. Er is in de winkel één klant (en een eventuele begeleider) per medewerker. Heb je geen afspraak gemaakt? Dan is er kans dat je even moet wachten.

Als je de winkel instapt, desinfecteer je je handen. In de winkel houd je de welbekende anderhalve meter afstand en je betaalt met pin of contactloos. Natuurlijk blijven klanten en medewerkers thuis als ze klachten hebben als verkoudheid of koorts. Het winkelpersoneel is erin getraind dat in de winkel de maximale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen worden nageleefd en zullen je hier ook bij helpen. Zo blijft de winkel een veilige omgeving voor iedereen.

Maak een afspraak!

Met de privéafspraken zet Hans Anders net een stapje extra. Is dit iets voor jou of iemand uit je omgeving? Je kunt een privé-afspraak maken bij Hans Anders in Amersfoort door het formulier in te vullen op hansanders.nl/prive-shoppen. Tussen 09.00 en 18.00 uur kun je ook bellen met 088-2745536. Naast de vestigingen in Amersfoort kun je ook terecht bij de winkels van Hans Anders in Leusden, Soest en Baarn.


Meer over Hans Anders Amersfoort ontdekken?

Hans Anders Amersfoort opticiens

Geopend09:30 - 18:00 |19:00 - 21:00

Langestraat 89, Amersfoort

Bekijk meer:opticiens

Verder lezen:

Supertof! De winst van dit Amersfoortse bier gaat rechtstreeks naar de lokale horeca

Het begon allemaal aan het begin van de coronacrisis: Amersfoortse bierbrouwer Koen kwam een interes...

Slim! Grand Café Halewijn doopt zich om tot tijdelijke kunst- en vintagewinkel

UPDATE: Kees Smit Tuinmeubelen weer open na brand

adv.