Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Voorbach Makelaardij zoekt onverkoopbare panden, en dit is waarom!

Aangeboden door Voorbach Makelaardij 8 oktober 2020

De Amersfoortse makelaar Voorbach Makelaardij is op zoek naar panden die gerenoveerd moeten worden. Het bedrijf staat bekend om de succesvolle formule die ze hanteren bij het verkopen van huizen en zet nu een stap richting vastgoedontwikkeling. Perrie Voorbach roept iedereen met interesse op om zich te melden: “Voordat je het weet staat het geld op je rekening.”

De beste prijs

“Panden die echt opgeknapt moet worden zijn lastig te verkopen”, legt Perrie uit. “Vooral als je geen trek hebt in lange onderhandelingen met een slechte prijs als resultaat. Ik zoek met Voorbach Makelaardij juist die panden en ik koop je huis, appartement of winkel-/kantoorpand voor de beste prijs.”

“Voor de verkoper geldt dat je binnen dertig dagen je huis verkocht kunt hebben, zonder makelaarskosten. Voordat je het weet staat het geld op je rekening. Voor ons geldt dat wij de panden kunnen kopen waar wij naar op zoek zijn. Een echte win-win situatie.’’

Snelle en zorgeloze verkoop

Voorbach Makelaardij is dus op zoek naar appartementen die aan renovatie toe zijn, woningen die wel een opknapbeurt kunnen gebruiken of winkel- of kantoorpanden waar je als eigenaar snel vanaf wilt. “Als jij een pand in één van die categorieën bezit, dan bieden wij je een snelle en zorgeloze verkoop binnen dertig dagen.’’

Perrie legt uit hoe hij te werk gaat. “Als je contact met ons hebt opgenomen, komen wij binnen zeven dagen langs om je pand te bezichtigen en besluiten direct of wij het pand willen aankopen. Zo heb je snel duidelijkheid. Willen wij jouw pand aankopen, dan doen we een bod en maken wij binnen dertig dagen het geld over.’’ Volgens Perrie geeft deze werkwijze een aantal prettige zekerheden. “Er staat snel geld op je rekening, je verkoopt vrijwel zonder inspanning voor een goede prijs en je verkoopt zonder makelaarskosten.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Voorbach Makelaardij. Meer over Voorbach Makelaardij ontdekken?

Voorbach Makelaardij makelaars

Geopend09:00 - 21:00

Metaalweg 12-a, Bunschoten-Spakenburg

Bekijk meer:makelaars

Lees meer:

Voorbach Makelaardij

Perrie Voorbach: ‘Vanuit mijn kantoor kijk ik uit op de allereerste woning die ik twee jaar geleden verkocht’

Voor Perrie Voorbach begon het avontuur twee jaar geleden toen hij zijn eigen makelaarskantoor start...
Voorbach Makelaardij

Van zolderkamer naar kantoor: Voorbach Makelaardij deed het in een halfjaar

We hebben er een eigentijdse en moderne makelaar bij in Amersfoort: Perrie Voorbach. Binnen een jaar...

adv.