Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Liggend afslanken en tegelijk je spieren trainen? Het kan bij Body-line.nu

Aangeboden door Body-line.nu 20 februari 2020

Dochter Maxime en moeder Anita runnen samen al een aantal jaren een bijzonder bedrijf in Amersfoort: Body-Line.nu. Tijdens een sessie word je aan een apparaat gekoppeld dat ervoor zorgt dat je vet wordt afgebroken en je spieren worden opgebouwd. In sessies van zo’n veertig minuten per keer helpen zij mensen met afslanken en het opbouwen van spieren. En als je denkt dat je je daarvoor flink in het zweet moet gaan werken, hebben we fijn nieuws: jij hoeft alleen maar op een behandeltafel te liggen…

Een flink aantal jaren geleden belandden Maxime en haar moeder Anita samen in een heftig auto-ongeluk. Beide dames hadden forse klachten aan hun lijf. Er volgde een medisch traject, met fysio-behandelingen, artsbezoeken en voor Maxime uiteindelijk een operatie. Lichamelijk ging het met beide dames verre van goed. Maxime zat in die tijd nog op de kappersacademie en twijfelde of ze de opleiding vanwege haar lichamelijke klachten wel kon afmaken.

Einde revalidatie

Na de operatie volgde een revalidatieperiode. Maxime had nog steeds veel last van pijnklachten in haar schouder en arm. Haar arm kon ze op dat moment niet optillen. “Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met deze behandelmethode. Ik was behoorlijk aangekomen, omdat ik niet kon sporten, maar wel veel bleef eten. Ik wilde heel graag sporten, maar dat ging niet vanwege de pijn. Ik hoorde een succesverhaal van een meisje, dat de behandelingen was aangegaan en ben toen gaan overleggen met mijn fysiotherapeut. Kort daarna heb ik een proefbehandeling geboekt bij een andere vestiging en al snel was ik om. Ik verloor centimeters in omvang en mijn arm en schouder werden sterker. Ik begon weer spieren op te bouwen”, vertelt Maxime.

Andere mensen helpen

“Op ons heeft het ook een zeer positief effect gehad”, zegt Anita. “Ik raakte bijvoorbeeld in de overgang en met behulp van het apparaat had ik veel minder klachten”, legt ze uit. “Het is een fijn idee dat wij vanuit onze ervaring ook anderen kunnen helpen. Het is heel mooi om te zien dat iemand de eerste keer heel onzeker binnenkomt en na de behandelingen heel erg zelfverzekerd weggaat”, zegt Anita.

Best wel spannend

“De eerste keer dat wij de behandeling ondergingen vonden we het ook spannend”, zegt Anita. “Dat is ook logisch, want mensen moeten zich toch uitkleden, tot aan hun ondergoed. Voor hun gevoel moeten ze zichzelf blootgeven. “En je weet natuurlijk niet wat je voelt vanuit het apparaat”, voegt Maxime eraan toe. “De ene persoon zegt dat het aanvoelt als een fijne bindweefselmassage, bij de andere persoon voelt het als het laten zetten van een tatoeage. Ook dat gevoel is per persoon heel verschillend, want ieder lichaam is anders”, vertelt Anita.

Uitgebreide intake en een proefbehandeling

Voordat je bij Body-Line.nu aan een afslankprogramma gaat beginnen, krijg je eerst een uitgebreide intake. Maxime en Anita vragen naar wat je zou willen en of je bijvoorbeeld ook al bewust met je voeding bezig bent en of je voldoende water op een dag drinkt. Het apparaat zorgt voor lymfedrainage en elektrostimulatie, waardoor je strakker wordt. Het vet uit vetcellen wordt via het lymfestelsel afgevoerd en op een natuurlijke manier verwerkt. Door het plaatselijk aanbrengen van de pads is het mogelijk om vet te verliezen op lastige plekken. Het apparaat geeft ook impulsen aan  spieren waardoor ze aan het werk worden gezet. Je lichaam heeft dus het gevoel dat je een uur heel actief aan het sporten bent, terwijl jij lekker ontspannen met een glas water of een kopje thee op de behandeltafel ligt weg te dromen.

Wil je meer weten over Body-line.nu? Ga eens naar de website of maak een afspraak voor een intakegesprek en een proefbehandeling.

Proefbehandeling Body-Line.nu voor maar €29,-

Wil jij ook ervaren hoe het is om liggend af te slanken en te werken aan een betere levensstijl? Mel...

Meer over Body-line.nu ontdekken?

Body-line.nu beauty en wellness

Geopend09:00 - 21:00

Ruimtevaart 50 - 56, Amersfoort

Bekijk meer:beauty en wellness

 

adv.