Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Haar en make-up stylen voor de feestdagen? Kom naar het Haibu Experience Center

Aangeboden door Haibu Experience Center 13 december 2019

Heb jij jouw feestoutfit al gescoord en ben je helemaal klaar voor de kerst? Dan kan een fantastisch kapsel natuurlijk niet ontbreken. Angelie van het Haibu Experience Center geeft ons tips en tricks. Zo kan je lekker aan de slag met de nieuwste trends.

De laatste trends

“Dit jaar mag je echt uitpakken als het om haar en make-up gaat. Veel glitter en glamour. Je haar mag net zoveel opvallen als de kleding die je gaat dragen. De trends zijn grote kapsels, veel krullen, mooi opgestoken en vooral heel vrouwelijk.” Volgens Angelie zien we deze trends terug in het straatbeeld en in de bladen. “Je ziet het bijvoorbeeld bij sterren als Sylvie Meis. Het haar wordt steeds ‘meer’. Dus eigenlijk groter, mooier en opvallender. Ook Connie Breukhoven draagt haar kapsel opvallend. Er komen hier mensen in het Haibu Experience Center, die vragen hoe zij hun haar ook op die manier kunnen stylen.” En dat is precies waar Angelie en haar collega’s ontzettend goed in zijn: het geven van prettig en professioneel advies.

Tekst loopt door na foto Foto: indebuurt Amersfoort 

Hoe bepaal je wat bij je past?

Daar moet je toch echt even voor binnenlopen in het Haibu Experience Center. “Wij kijken naar de kledingstijl die je draagt. Ben je bijvoorbeeld meer een wat casual type die graag spijkerbroeken draagt? Of draag je juist veel make-up en meer opvallende kleding? Dan gaan we samen kijken naar wat bij jou past. Ik let bijvoorbeeld ook op de kleur van iemands huid. Dan kan ik vervolgens bekijken wat voor make-up of wat voor kapsel bij jou past. Daarna gaan we samen overleggen. Ik vraag naar de kleding die je gaat dragen. Op die manier kunnen we hier advies op maat geven en kan iedereen de haar en make-up producten kopen die daadwerkelijk bij hem of haar passen.”

Tekst loopt door na foto 

foto: indebuurt Amersfoort (krullen in een handomdraai met de BaByliss Pro Blue Line)

Hoe kan je die trends zelf thuis toepassen?

“Met drie producten die je hier in de winkel aanschaft, kun je al een hele hoop bereiken. We beginnen met sea salt spray op handdoek droog haar. Daar mag je je lekker mee uitleven. Hier in het Haibu Experience Center adviseer ik de hair resort spray van Kevin Murphy. Het maakt je haar wat stugger en zo kan je gemakkelijker meer volume creëren. Daarna gaan we föhnen. Het beste kan je dit doen met een goede ronde borstel, maar ben je iets minder ervaren, dan raad ik een warmteborstel aan. De BaByliss Pro Blue Line is echt mijn persoonlijke favoriet. En je krullen zijn in een handomdraai gemaakt. Je begint altijd vanuit je nek en zo werk je naar voren. Heb je genoeg krullen ingezet? Dan kun je ze vervolgens met schuifjes vastzetten. En natuurlijk gebruik je een goede haarlak om je kapsel te verstevigen en de hele avond in model te houden. De session spray van Kevin Murphy kan je hier goed voor gebruiken. Om je kapsel af te maken gebruik je een hydraterende shine spray. Je haar is dan veel minder dof en het helpt ook goed als het hier en daar wat pluist. Kom gezellig langs in het Haibu Experience Center en dan helpen wij je met het kopen van de juiste producten voor perfect gestyled haar.”

Waarom professionele producten?

Volgens Angelie is het belangrijk om professionele producten te kopen en te gebruiken. “Je bent misschien wel wat meer geld kwijt dan als je producten koopt bij een drogisterij, maar de professionele producten hebben veel voordelen. De inhoud is meer geconcentreerd, waardoor je veel langer met een product doet. Kwalitatief zijn de producten ook stukken beter en gezonder voor je haar en huid. En natuurlijk zeer belangrijk dat je haar echt gewoon beter in model blijft zitten.” Allemaal redenen waarom het beter is om je producten bij het Haibu Experience Center te kopen.

Tekst loopt door na foto Foto: indebuurt Amersfoort 

De perfecte party look

“Of je nou kort, lang, krullend of stijl haar hebt, maakt allemaal niet uit. Met de juiste producten en het juiste advies, maak je in een paar stappen jouw perfecte feestkapsel”, vertelt Angelie ons. En ook als je wat minder ervaring hebt met het stylen van je eigen haar, ben je in het Haibu Experience Center op de perfecte plaats. “Mijn collega’s en ik geven je graag advies over verschillende producten en we hebben superleuke cadeaupakketjes om iemand mee te verrassen tijdens de feestdagen. Dus kom gewoon langs! Het kappersvak is nou eenmaal het mooiste beroep dat er is.”


Meer over Haibu Experience Center ontdekken?

Haibu Experience Center kappers

Geopend09:30 - 18:00

Sint Jorisstraat 1, Amersfoort

Bekijk meer:kappers

Lees meer: 

Cultuur, cocktails en kerstshoppen: dit is De Nacht van Amersfoort

Horecaondernemers en winkeliers in de Amersfoortse binnenstad hebben de handen ineen geslagen voor d...

Oproepje: staat jouw kerstboom al te shinen in de woonkamer?

Winter tussen de dieren tijdens de Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

5 x superleuke dingen die je dit weekend doet in Amersfoort

Binnenkijken: morgen opent lunchroom en winkel ZUID de deuren en zo ziet het eruit

Leuk volgens local Nicky: ‘Het Lokaal is echt mijn go-to plek voor brood’

adv.