Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hóe gezellig: hier woonshop je helemaal in kerstsfeer

Aangeboden door Eijerkamp 6 december 2019

Gezellige kerstsfeer, feestelijke kerstbrunch én heel veel schitterend voordeel op de mooiste wooncollecties. En dan hebben we die grote kerstboom met sprankelende lichtjes nog niet eens genoemd… Bij Eijerkamp zijn ze helemaal klaar voor de kerst en daarom wordt shoppen bij de woonwinkel in Veenendaal nu nóg leuker. We lichten wat puntjes uit, wedden dat je hierna verkocht bent?

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Sprankelende lichtjes & de woontrends van 2020

foto: Eijerkamp

Kerstsfeer: we zijn er dol op. Bij Eijerkamp hebben ze daar uitstekend op ingespeeld! Met veel lichtjes, prachtig versierde kerstbomen, feestelijke lekkernijen en de nieuwste wooncollecties. Als dat geen kerstsprookje is? Oh, en neem vooral ook een kijkje in de acht nieuwe vtwonen Stijl Studio’s (bekend van tv) en ontdek alvast de woontrends van 2020!

De mooiste geschenken voor onder de boom

Foto: Eijerkamp

Dat sprookje wordt alleen maar mooier als je vervolgens rondkijkt in de woonwinkel en al die schitterende producten ziet. Je vindt bij Eijerkamp leuke kersttrends voor een feestelijke kersttafel. Komt de hele familie bij jou eten tijdens kerst? Dan steel je écht de show met het servies van HKLiving, vtwonen of Fabienne Chapot. Ook spotten we kandelaars, vazen en meer om je tafel helemaal leuk aan te kleden. Verder spotten we een hoop stijlvolle kerstgeschenken van bekende woonmerken. Welke? Dat mag je zelf ontdekken in de winkel in Veenendaal.

Brunchen in kerstsfeer

Foto: Eijerkamp

Van plan om vroeg te gaan? Zorg dan dat je met lege maag vertrekt en schuif aan voor een kerstbrunch in – hoe kan het ook anders – kerstsfeer. Het WoonCafé van Eijerkamp is helemaal in to the kerst; je geniet hier van koffie met gebak of heerlijke brunch of lunch in kerstsfeer. Tip: bekijk de menukaart alvast om een lekker gerecht uit te kiezen. Wie weet doe je hier inspiratie op voor jouw kerstbrunch thuis…

Voordeel op de mooiste wooncollecties

Foto: Eijerkamp

We blijven nog even in het fijne kerstsprookje, want je shopt de mooiste wooncollecties de komende weken erg voordelig. Om maar even aan te geven hóe leuk het shoppen bij Eijerkamp nu is: we spotten een zitbank die je koopt voor de helft van het geld! Check hier alvast met wat voor fijne kortingen je te maken hebt. Zo vier je kerst dit jaar misschien wel in een gloednieuw interieur!

Vervul jouw kerstwensen bij Eijerkamp

Foto: Eijerkamp

Bij Eijerkamp woonshop je in gezellige kerstsfeer! Je ontdekt, naast het bewonderen van de sprankelende lichtjes, de mooiste geschenken en kersttrends, de nieuwste wooncollecties voor een gloednieuw interieur. Heb je ooit een betere kerstwens gehad?

Voor wie tijdens de kerst lekker met de hele fam wil shoppen: Eijerkamp Veenendaal is tweede kerstdag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Eerste kerstdag is de woonwinkel gesloten, want dan viert het personeel zelf kerst met de familie 🙂 Heb je toch zin om te woonshoppen? Je shopt online 24/7 een groot gedeelte van de wooncollectie!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Eijerkamp. Meer over Eijerkamp ontdekken?

Eijerkamp woonwinkels

Geopend10:00 - 17:30

Einsteijnstraat 1 , Veenendaal

Bekijk meer:woonwinkels

Lees meer:

oud en nieuw Amersfoort

Happy New Year! Hier vier je dit jaar oud en nieuw in Amersfoort

Doei 2019, hallo 2020! Het einde van het jaar is alweer bijna in zicht en dat betekent... Tijd voor ...

Amersfoort in of onder de kerstboom? Dat kan met deze Amersfoortse kerstversiering

Het is december! Naar deze evenementen in Amersfoort kijken we uit deze maand

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.