Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit wil je meemaken! Het Beauty & Fashion Event van Nina & Moon

Aangeboden door Nina & Moon 7 december 2019

15 december 2019 is een behoorlijke vuurdoop voor de zusjes Simone en Jeanine van de boetiek Nina & Moon. Op deze zondag in december organiseren zij voor het allereerst een Beauty & Fashion Event in het centrum van Amersfoort. En nog veel leuker: jij kunt gratis aanwezig zijn!

Of de zusjes gespannen zijn? Nou en of. Het is ook niet niks om zo’n event te organiseren! “Er moet nog van alles geregeld worden”, vertelt Simone. Ondertussen belt ze met Hof 1516 om te vragen of de DJ al bevestigd is. Stralend hangt Simone op. “Het wordt Quino.” Weer een puntje dat ze van haar lijstje kan afstrepen. Op 15 december pakken de zusjes groots uit, maar gelukkig krijgen ze hulp van andere lokale Amersfoortse ondernemers. De locatie wordt verzorgd door Hof 1516. De kapsels van de modellen worden gestyled door Romy van Salon B en ook The Brow Spot is aanwezig om de modellen op te maken en om een demonstratie te geven.

Beauty, drankjes, muziek en fashion

Het showen van de leukste party outfits voor Kerst en oud en nieuw, dat is het hoofddoel van het event. “Zes of zeven modellen laten de mooiste items uit onze boetiek zien tijdens een modeshow”, legt Jeanine uit. “De modellen worden opgemaakt door The Brow Spot, hun haar wordt gedaan door Romy van Salon B en wij van Nina & Moon verzorgen alle outfits.” Vanaf 14:00 uur worden de gasten ontvangen met een glaasje prosecco. “Dan kan iedereen gezellig borrelen en rond 14:30 uur starten we met ronde één”, zegt Simone. Naast te gekke outfits spotten voor de kerst, kun je ook je haar laten doen en geeft The Brow Spot een demo. Om 15:30 uur start ronde twee, met nog veel meer looks en fashion. Na ronde twee is het tijd om te shoppen, een drankje te nemen en te dansen op de muziek van DJ Quino. Als het event is afgelopen ligt er voor alle bezoekers een goody bag klaar.

Toch best spannend zo’n event

Het is de eerste keer dat de zusjes het Beauty & Fashion Event organiseren, een echte vuurdoop dus. “Ik ben nog het meest bang of het allemaal goed gaat met de modellen”, vertelt Simone. “En we weten natuurlijk ook nog niet hoe het gaat met de opkomst.” Jeanine is ondertussen bezig met het sorteren van kleding. Overal in het kleine kantoortje vinden we al party-outfits. De palletjes glitteren door de hele ruimte. “We hebben modellen met veel verschillende maten”, legt Jeanine uit. Dat wordt nog een beste klus voor de zusjes om zeven meiden tip-top te kleden!

Nina, Moon en Iris

Zelf zijn ze 29 (Simone) en 26 (Jeanine). Twee jonge ondernemende meiden. Samen draaien ze hun boetiek ‘Nina & Moon’ in de Langestraat. Gelukkig hebben Jeanine en Simone inmiddels ruime ervaring en krijgen ze hulp van hun creatieve collega Iris. “Zij is echt het meest creatief, veel meer dan wij.” Simone lacht naar Iris, die nog volop bezig is om foto’s te maken, in de zelfgemaakte fotostudio. “Onze stijl is vrouwelijk, lekker veel kant en veel hebbedingetjes. Van elke outfit hebben we maar een paar stuks en wekelijks krijgen we nieuwe dingen binnen”, vertelt Iris. Met z’n drieën zijn ze behoorlijk eensgezind. Al hebben ze wel net allemaal een andere stijl. Of de dames de outfits zelf ook tijdens het kerstdiner gaan dragen? “Sowieso”, roept het drietal in koor.

Hoe kan je naar het event?

Volgens Jeanine, Simone en Iris is het event geslaagd als alle aanwezigen een top dag hebben gehad. En daar kan jij de dames natuurlijk mee helpen! Het Beauty & Fashion Event is op zondag 15 december in Hof 1516 en start om 14:00 uur. Meld je van te voren aan via Facebook, of stuur de dames een mailtje. Dan zorgen zij ook nog eens dat er een hele toffe goody bag voor je klaarstaat. Let op! je aanmelden is verplicht.


Meer over Nina & Moon ontdekken?

Nina & Moon kledingwinkels

Gesloten09:00 - 18:00

Langestraat 98A , Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Lees meer:

Niet vergeten te kijken: de Amersfoortse kringloop komt op televisie

We tipten 'm al eens eerder, maar in september ben je met je hoofd natuurlijk nog helemaal niet bij ...

Yes! Er komt een pop-up markt met vintage kleding op het Sint Jorisplein

Happy New Year! Hier vier je dit jaar oud en nieuw in Amersfoort

adv.