Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FÏNLEY Dry January: 3x leuke dingen voor een zondagmiddag in Amersfoort

Aangeboden door FÏNLEY 1 januari 2020

Samen met FÏNLEY tippen wij leuke dingen die je deze maand op de zondagen kunt doen in Amersfoort. December is een maand vol feesten, gezelligheid, eten en misschien ook wel wat alcoholische drankjes. Wil jij in januari de balans weer vinden en starten met je goede voornemens? Doe jij mee aan Dry January en vraag jij je af hoe dat nu moet met die pubquiz die zondag gepland staat? Of die borrel in de kroeg om de hoek? Ook zonder alcohol kan dit hartstikke leuk zijn. Gewoon puur genieten doe je tijdens Dry January met een lekkere FÏNLEY Bitter Lemon, Tonic of Ginger Ale. FÏNLEY is het ideale drankje om Dry January door te komen. Wil jij weten wat je nog meer kan doen op zondagmiddag in januari? Check dan de FÏNLEY Sunday Guide op Your Little Black Book!

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

Genieten van livemuziek op zondagmiddag in café Miles

©Yourlittleblackbook.me

Op zondagmiddag luisteren naar livemuziek: niets is fijner dan dat! Ga deze maand voor dry en bestel een FÏNLEY, terwijl je luistert naar de livemuziek. Miles heeft de varianten Bitter Lemon, Ginger Ale of Tonic.

Chocolademonster? Loop de chocaladeroute

Beeld: tijd voor Amersfoort (de chocoladeroute van VVV Amersfoort)

Proef de diversiteit in chocolade in het centrum van Amersfoort. Geniet samen met je vrienden of familie van bonbons, mousse, smoothies, fondue, en nog vele andere chocolade gerechten. Je komt van alles tegen op de route. Je loopt hem zelfstandig en hoeft dus geen kaartje te kopen. Het startpunt is Queens op de Groenmarkt en het eindpunt de Chocolate Company in de Arnhemse straat. Check hier alle tentjes op de route. 

Dit artikel schreef indebuurt in samenwerking met FÏNLEY.

Kom tot rust in het bos

nimmerdor
Foto: Google Maps

Leuk uitje op zondagmiddag: wandelen in het bos! Trek iets warms aan en geniet van de rust in natuurgebied Nimmerdor.

Heb je de smaak te pakken en wil je vaker leuke dingen doen op zondag? Bekijk dan de complete FÏNLEY Sunday Guide van Your Little Black Book voor nog meer leuke uitjes.


Meer over FÏNLEY ontdekken?

Pagina 1/3
⟵ swipe swipe ⟶

adv.