Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een APK voor je lichaam: ‘Met een eenvoudige test kan ik je helpen om je weer fit te voelen’

Aangeboden door FreezFit 2 juli 2020

Iedereen heeft weleens last van een vermoeid gevoel, futloosheid of pijnkwaaltjes. Soms blijven die vervelende klachten maar terugkomen, of worden ze steeds erger. Maar waar ze precies vandaan komen is onduidelijk. “Dan krijg je ook nog eens van de huisarts te horen dat je er maar mee moet leren leven. Grote kans dat jij helemaal niet lekker in je vel zit”, vertelt Antoinette Maasbach, eigenaresse van FreezFit. Gelukkig kan zij jou helpen en begeleiden door middel van een voeding- en leefstijlplan in combinatie met een vitaminetest.

“Bijna dagelijks krijg ik van mensen te horen dat ze niet zo lekker in hun vel zitten. Ze hebben vaak pijnklachten, last van hun darmen of kampen met overgewicht. Natuurlijk niet ideaal, maar als je niets tegen die klachten doet, dan heb je kans dat ze steeds erger worden”, vertelt Antoinette.

Met pijn door het leven

“Niet alle klachten zijn vaag. Sommige mensen weten heel goed dat ze last hebben van een Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) of van een andere aandoening. Van de huisarts krijgen ze vaak te horen dat ze er maar mee moeten leren leven, maar dat is niet voor iedereen te doen. Ik hoorde die verhalen aan en dacht: daar moet ik iets mee gaan doen”, vertelt Antoinette.

Een APK voor je lichaam

“Vanuit mijn eigen ervaring ben ik begonnen met het aanbieden van een vitaminen/mineralentest gebaseerd op bioresonantie. Deze test meet een tekort van vitaminen en mineralen in de lichaamscellen en niet in het bloed. Een tekort in de lichaamscellen komt niet altijd uit een bloedonderzoek, zo blijven mensen dus tobben met hun klachten. Samen stellen we een vitamineplan op. Je voelt je fitter en energieker en als jij dat wilt kunnen we dan verder kijken welke kleine aanpassingen in je leven jij kunt doen om je nog beter te voelen”, legt Antoinette uit.

De tijd voor jou

“Als je het interessant vindt hoe jouw lichaam omgaat met vitamines en de test wil doen, dan kun je een afspraak met mij maken. Ik maak de afspraak altijd buiten de openingstijden van FreezFit. Zo heb ik voldoende tijd voor jou en kan ik luisteren naar jouw verhaal”, zegt Antoinette.

Volgens de eigenaresse van FreezFit is het vooral heel belangrijk om naar de verhalen van cliënten te luisteren. “Bij sommigen zit het probleem hem niet in de juiste samenstelling van vitamines, maar meer in het eetpatroon of in stress. De één kan bijvoorbeeld elke dag een kroket en een zak M&M’s naar binnenwerken en slank blijven, terwijl de ander al vet aanmaakt door té veel stress, zonder ook maar een hap van een kroket te nemen. Door de metingen en door het gesprek komen we er samen achter wat het beste voor jouw lijf werkt. Je hoeft echt niet bang te zijn dat je nooit meer iets lekkers mag eten. Ben jij gek op boterhammen met hagelslag, dan betekent dat niet dat je die nooit meer mag. Ik stel dan bijvoorbeeld wel voor om in plaats van witbrood volkorenbrood te eten en in plaats van melkchocoladehagel de pure variant te nemen. Het verschil zit hem soms in kleine dingen en daar kan ik je mee helpen.”

Snel en gezond afvallen door warmte

Wil je nog meer bereiken voor je lichaam? Dan kun je er ook voor kiezen om te gaan sporten bij FreezFit. Veel dames komen wekelijks sporten bij Antoinette. “Persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk. Mensen moeten zich hier op hun gemak voelen. Sommige mensen vinden het bijvoorbeeld lastig om met een maatje meer in een volle sportschool te gaan staan. Dat is hier echt totaal anders”, vertelt Antoinette.

“Naast een vitaminetest en/of een gesprek over voeding kun je ervoor kiezen om een aantal weken achter elkaar in de warmtecabines te komen sporten. In de cabines doe je verschillende buikspieroefeningen en andere trainingen voor je lichaam. De cabines worden verwarmd door infrarood. Je volgt een eigen trainingsschema via een iPad en merkt al heel snel resultaat. Natuurlijk help ik je met een schema en bespreken we samen jouw doelen. Wil je alleen een vitaminecheck, dan kan dat natuurlijk ook”, legt Antoinette uit.

Naast de APK voor je lichaam, weerstand opbouwen in een cabine waar het -85 graden is, én het sporten in een warmte cabine is er nog veel meer mogelijk bij FreezFit. Wil jij weten wat Antoinette voor jou en je lichaam kan betekenen? Stuur een mailtje met al je vragen of kijk op de website voor een gratis proefles en meer informatie.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FreezFit. Meer over FreezFit ontdekken?

FreezFit sport en bewegen

Vandaag gesloten

Ariane 44 , Amersfoort

Bekijk meer:sport en bewegen

Verder lezen:

3 minuten in -85 graden: Juliette van indebuurt ging de strijd met de kou aan

Wat gebeurt er met je lichaam als je drie minuten in -85 graden staat? Hoe moeilijk of makkelijk is ...

Deze handige app helpt je een handje mee om teken op 1,5 meter afstand te houden

Wonen en sporten: oud zwembad in Liendert maakt plaats voor woningen en een sportcomplex

adv.