Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo breng je meer sfeer in je huis

Aangeboden door Plameco Amersfoort 20 december 2019

Een plafond is een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Met de juiste uitstraling en de juiste plafondverlichting kun je de sfeer creëren die bij een woning past.

Zorgeloos een compleet nieuw plafond

Vaak komt er veel kijken bij het plaatsen van een nieuw plafond: veel voorbereiding en een wekenlange verbouwing. Gelukkig is deze tijd voorbij. Een Plameco-plafond wordt vaak in één dag geplaatst.

Tijdens het plaatsen van het spanplafond kunnen de meubels gewoon in de ruimte blijven staan en zal er weinig tot geen stof vrijkomen. Het is een snelle oplossing voor een nieuw plafond en door de vele mogelijkheden bij Plameco kun je het unieke plafond creëren dat perfect bij jouw ruimte past! Of je nu in een jarendertighuis, een appartement of een moderne woning woont.

Plameco
Foto: Plameco

Plafondverlichting van Plameco

Voeg plafondlijsten, ornamenten en de juiste kleur toe aan je plafond. Maar misschien nog wel het belangrijkst: kies de juiste verlichting. Plameco heeft ontzettend veel mogelijkheden qua plafondverlichting. Het aanbod bestaat onder meer uit inbouwspots, glasfiber-verlichting, led-strips, verlichting achter het plafond en Swarovski verlichting.

Naast de verschillende verlichtingsopties, is het ook mogelijk om je eigen lichtplan op te stellen. Wil je verlichting recht boven de eettafel? Of in je favoriete leeshoek? Dit is allemaal mogelijk met een Plameco-plafond. Samen met de Plameco-adviseur kijk je naar de beste verlichtingsmogelijkheden voor de ruimte in jouw huis.

Persoonlijk advies

Een nieuw plafond is een aankoop waar je goed over moet nadenken. De adviseurs van Plameco kunnen je hierbij helpen. Ze zorgen voor het plafond dat perfect bij jouw huis past door samen alle wensen, eisen en kosten in kaart te brengen.

Wil je een afspraak met een Plameco-adviseur in Amersfoort om te kijken wat er in jouw woning mogelijk is? Bel naar 033 202 2225 of maak direct een afspraak via plameco.nl.


Meer over Plameco Amersfoort ontdekken?

Plameco Amersfoort dienstverlening

Geopend10:00 - 17:30

Ariane 16, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

Lees meer: 

Mirakels Amersfoort 2019: dit is het verhaal

Na Mondriaan en het verhaal van De Kei van Amersfoort, staat Mirakels Amersfoort in 2019 in het teke...

Dit zijn de drie duurste woningen die nu te huur zijn in Amersfoort

Winter tussen de dieren tijdens de Warme Winteravonden in DierenPark Amersfoort

adv.