Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker lunchen en uitgebreid borrelen doe je bij HOF 1516

Aangeboden door HOF 1516. 10 februari 2020

De borrelplanken en overheerlijke lunches zijn inmiddels al bij het grote publiek van Amersfoort bekend, maar wist je dat HOF 1516 nu ook feestjes op de vrijdagavond gaat organiseren? Wij zetten op een rij waarom HOF 1516 the place to be is in Amersfoort.

De vrijdagavond vier je bij HOF 1516 een klein beetje anders dan je gewend was. “We richten ons nu meer op de gezellige borrels, met bijpassende borrelplanken. Op vrijdagavond kun je hier niet meer tot in de vroege uurtjes stappen, maar wel heel gezellig borrelen. We zijn op vrijdagen tot 02.00 uur geopend. Op zaterdagavond kun je wel nog terecht voor een te gekke stapavond”, vertelt Stephanie.

“En dan organiseren we nog een paar keer per jaar op vrijdagavond een aantal leuke feestjes”, zegt Marije.

Vier de Liefde

We hoeven niet lang meer te wachten op het eerste feestje. Op 14 februari is het Valentijnsdag én Urban Friday bij HOF 1516. Vanaf 23.00 uur kun je gratis naar binnen en genieten van de muziek van dj MC Milo. De liefde hangt deze avond ‘vast en zeker in de lucht’. Ondertussen geniet je van de lekkerste urban hits. Tip van HOF 1516; kom lekker op tijd, anders heb je kans dat je achteraan in de rij moet aansluiten.

Borrelen met…

Elke laatste vrijdag van de maand organiseert HOF 1516 de enige echte HOF Borrel. Vanaf 20.00 uur kun je terecht voor hapjes, drankjes en lekkere muziek. De eerstvolgende editie van de HOF Borrel vindt plaats op vrijdag 28 februari. Daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Kom jij vrijdagmiddag wel eens met lekkere trek uit je werk? Wip dan eens langs bij HOF 1516, want hier stel je in een mum van tijd je eigen borrelplank samen. Met een bijpassend drankje ben je bij HOF 1516 aan het juiste adres voor de gezelligste borrels.

Iets anders te vieren?

Bij HOF 1516 zijn er talloze mogelijkheden voor het geven van feestjes en borrels. Dus heb je iets te vieren met collega’s, vrienden of familie? Neem gerust contact op met Stephanie en Marije. Ze bespreken graag alle mogelijkheden met je.

Acht keer per jaar

Manise Invites gaan we zo’n acht keer per jaar organiseren. Altijd op een vrijdagavond. De dj’s die tijdens Manise Invites draaien, doen dat door heel Nederland op verschillende festivals en feestjes. Ze zijn behoorlijk bekend. Manise Invites is ons eigen concept en daar zijn we best wel trots op. De rijen stonden weleens tot aan het midden van de Hof. Iedereen wil er gewoon graag bij zijn”, leggen Marije en Stephanie uit.

Houd Facebook en Instagram goed in de gaten, of kijk op de website van HOF 1516,  want de eerstvolgende versie van Manise Invites belooft een waar spektakel te worden.


Meer over HOF 1516. ontdekken?

HOF 1516. cafés

Vandaag gesloten

Hof 15-16, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Lees meer:

Zelf kroketten en frites zoals bij Friteshuis Van Gogh leren maken? Dat kan!

Friteshuis Van Gogh is al meerdere malen uitgekozen tot de beste plek van Amersfoort om een vette be...

Sportief en verliefd? Doe mee met de Love Run in Amersfoort

Jaloers: 7 x deze winkels willen wij ook op Amersfoort Centraal

adv.