Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Binnenkijken: dit kan een spanplafond voor je woonkamer doen

Aangeboden door Plameco Amersfoort 27 november 2019

De woonkamer is vaak de belangrijkste ruimte in een woning. Het is de plek waar je ontspant, gasten ontvangt, waar je kinderen spelen en waar je lange winteravonden doorbrengt. Mensen steken daarom veel energie in de inrichting van de woonkamer, maar heb je wel eens bedacht wat een mooi plafond en goede verlichting kan doen? Plameco laat zien hoe een spanplafond een ruimte kan transformeren.

Van modern tot klassiek

Een spanplafond van Plameco is geschikt voor iedere woonkamer en wordt bijna altijd in één dag geplaatst. Dat is de reden dat steeds meer mensen ervoor kiezen. Zonder verbouwing of sloopwerk wordt het nieuwe plafond gewoon onder het oude geplaatst. Pas hem helemaal aan naar de stijl van je huis, van modern tot klassiek en met of zonder kleur, verlichting en sierlijsten.

Foto's: Plameco

Plafondverlichting

Het voordeel van een spanplafond van Plameco is dat je ontzettend veel opties hebt om verlichting in te bouwen. Zo kun je elke gewenste sfeer in je woonkamer creëren. Samen met een specialist van Plameco kun je een lichtplan opstellen, waarin je bepaalt op welke plek in het plafond je de verlichting wil. Heb je een plek in de woonkamer waar je graag de krant leest en waar je dus extra licht wilt? Of wil je dimbare lichten boven de televisie, zodat je tijdens een filmavond de felheid van de lichten kunt aanpassen? Allemaal mogelijk!

Akoestiek in huis

Last van galm en echo in je huis? Vervelend, want dat kan ervoor zorgen dat je woonkamer als een stationshal voelt en je je gasten niet goed kunt verstaan. Je kunt dit verbeteren door akoestiek in je woonkamer toe te voegen. Plameco heeft een eenvoudige oplossing: het akoestisch plafond. Het akoestisch plafond verbetert de akoestiek tot wel 90 procent.

Foto: Plameco
Foto: Plameco
Het spanplafond kan in elke ruimte in je huis! Foto: Plameco
Foto: Plameco

Kijkdagen Plameco Amersfoort

Wil je zelf eens zien welke oplossingen Plameco heeft voor jouw huis? Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november 2019 kun je je tijdens de kijkdagen van Plameco in Amersfoort uitgebreid laten voorlichten door een adviseur.

De showroom is gevestigd aan de Ariane 16 in Amersfoort. Op vrijdag en zaterdag is de showroom geopend van 10.00 tot 17.00 uur.


Meer over Plameco Amersfoort ontdekken?

Plameco Amersfoort dienstverlening

Vandaag gesloten

Ariane 16, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

adv.