033opdefiets bedankt Amersfoorters die naar hun werk fietsen

Door Charella Hulsbosch 12 juli 2018

Kon je gisteren zo doorrijden op de kruising Hoefseweg en Computerweg of werd je vandaag met gejuich ontvangen toen je Leusden in kwam fietsen? Dat klopt! 033opdefiets bedankt fietsers voor het laten staan van de auto en het geduld tijdens werkzaamheden.

De actie in Amersfoort op woensdag leverde veel positieve reacties op. Op de kruising in Amersfoort kregen fietsers alvast een voorproefje op de snelfietsroute van en naar Nijkerk.

‘Kunnen jullie hier niet elke dag staan’

Verkeersregelaars zorgden ervoor dat fietsers voorrang kregen en lachend langs de auto’s fietsten op de route naar hun bestemming. Dat zorgde voor blije gezichten en er werd zelfs gevraagd ‘kunnen jullie hier niet elke dag staan?’.

Posted by 033opdefiets on Tuesday, 10 July 2018

Ook in Leusden

Fietsers die donderdag op de Heiligenbergerweg reden en bij de kruising met Groene Zoom terecht kwamen, werden met luid gejuich en applaus ontvangen. Een bedankje voor het geduld voor eventuele overlast die ze ondervinden tijdens wegwerkzaamheden.

033opdefiets bedankt

Helemaal toevallig is het niet dat de acties juist daar zijn gehouden. Het komende half jaar is 033opdefiets actief op bedrijventerrein De Hoef in Amersfoort en De Horst in Leusden om werknemers te stimuleren vaker de fiets te pakken. Dus, ga jij al op de fiets naar je werk?

Meer over

Nieuws Verkeer

adv.