Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Blueberry maakt het op één na lekkerste broodje van Nederland

Door Annemarie Degens 13 januari 2020

Lisette de Jong, eigenaresse van The Blueberry, heeft vandaag de tweede prijs voor het Lekkerste Lunchgerecht van Nederland in ontvangst genomen tijdens de 64e editie van de Horecava.

Ieder jaar wordt tijdens de Horecava, een grote horecabeurs in RAI Amsterdam, een verkiezing voor het beste broodje van Nederland gehouden. Dit is de eerste keer dat The Blueberry zich inschreef voor de competitie, en de Amersfoortse lunchroom viel vanmiddag meteen in de prijzen! Hoewel de beurs dit jaar in het teken stond van veggie & vegan, won The Blueberry de tweede prijs met een Amerikaanse klassieker met vlees: de Sloppy Joe.

‘Wow wat een ervaring! Tweede prijs gewonnen In de strijd om lekkerste broodje van Nederland, met onze Sloppy Joe!’, laat Lisette via Facebook weten.

De eerste prijs ging naar Tjarda voor zijn ‘Burrata di Vega’, hij werkt bij Stads-Koffyhuis in Delft. De derde prijs ging naar Richard Theisen, HMS Host Schiphol.

Tekst loopt door onder de foto

Blonde intelligentie

Dit is niet de eerste keer dat een Amersfoorter er met een prijs voor het beste broodje van Nederland vandoor gaat. In 2016 werd het broodje ‘Blonde Intelligentie’ van de Amersfoortse chef-kok Mychel Jansen uitgeroepen tot het op twee na lekkerste broodje van Nederland.

Gefeliciteerd, Lisette en The Blueberry!Meer over The Blueberry ontdekken?

The Blueberry

restaurants en horeca

Geopend10:00 - 17:00

Hof 21, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Meer over

Nieuws

adv.