Smullen: de Nutella Pannenkoekentruck komt naar Amersfoort

Door Annemarie Degens 28 januari 2019

Goed nieuws voor de snoepers onder ons: Nutella reist volgende maand met een Pannenkoekentruck door Nederland en doet daarbij ook Amersfoort aan! De tour begint op 9 februari in Eindhoven, en komt via een omweggetje op 23 februari op de Varkensmarkt aan.

Het is de eerste keer dat Nutella een eigen Pannenkoekentruck introduceert in Nederland. We kennen de hazelnotenspread natuurlijk allemaal als broodbeleg, maar met deze tour wil Nutella laten zien wat je er allemaal nog meer mee kunt. Op een pannenkoek smeren bijvoorbeeld! Hoe die combinatie bevalt kun je bij de Pannenkoekentruck zelf ervaren, want je kunt er vanaf 11.00 uur helemal gratis een pannenkoek komen scoren.

Route

De komende maand is de pannenkoekentruck naast Amersfoort ook te vinden in Maastricht, Rotterdam, Almere, Enschede, Leeuwarden, Arnhem en Zwolle en tot slot in Leiden. Benieuwd wanneer je waar een pannenkoek kunt scoren? Via de website het volledige schema met de datums van de Nutella Pannenkoekentruck vinden.

Winactie

Heb je 23 februari geen tijd om een bezoekje te brengen aan de Pannenkoekentruck? Dan heeft Nutella toch iets leuks voor je: via de website heeft Nutella een winactie opgezet, waarmee één gelukkige zoetekauw een straatfeest met de Nutella Pannenkoekentruck kan winnen, tijdens het weekend van Internationale Pannenkoekendag op 22 maart.

Gek op pannenkoeken?

Je eet ze hier!

Manon en Barbara van Juffrouw Jacoba: ‘We kunnen heel goed samen lachen’

"Is de hond er ook? Nee? Dan komen we later wel terug." Het is een zin die Manon Schaap en Barbara d...
Den Potsenmaeker

Pannenkoeken van Den Potsenmaeker: ‘Soms moet je jezelf verwennen’

Toen Michel van Loen als achttienjarige bij pannenkoekenhuis Den Potsenmaeker begon, moest hij gereg...
Pannenkoeken

Hier in Amersfoort eet je de lekkerste pannenkoeken

Of het nu om ontbijt, lunch of avondeten gaat: zo nu en dan heb je gewoon zin in een ouderwetse pann...

 

adv.