Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Say what?! Gisteren werd in Amersfoort gratis toiletpapier uitgedeeld en dit is waarom

Aangeboden door Page Toiletpapier 11 juni 2020

Keek je gek op toen je gisteren een pakje vochtig toiletpapier voor het raam zag bungelen? Toiletpapiermerk Page gaat de komende dagen op pad met een hengel om maar liefst 60.000 pakjes vochtig toiletpapier uit te delen. Het idee erachter? Met een beetje water wordt alles schoner. 

Sinds gisteren is Amersfoort een stukje schoner en frisser. Daarbij gaat het niet om de luchtkwaliteit, maar om de hygiëne op het kleinste kamertje! Op anderhalve meter afstand én met een hengel worden de komende dagen maar liefst 60.000 pakjes vochtig toiletpapier huis aan huis uitgedeeld.

Een fris idee

Met een beetje water wordt alles schoner. Dat geldt voor het wassen van de handen, het poetsen van onze tanden en het wassen van het haar; maar zeker ook voor onze billen. ”Het gebruik van vochtig toiletpapier, na het gewone toiletpapier, geeft een schoner en frisser gevoel”, aldus Page. Om het belang van vocht voor onze persoonlijke verzorging te onderstrepen ontvangen buurtbewoners in Amersfoort een pakje Page Vochtig toiletpapier. Naast Amersfoort bezoekt het Page-team ook Zwolle en Utrecht.

Even wennen

Minder dan één op de drie Nederlanders gebruikt vochtig toiletpapier naast het gewone toiletpapier. Dat is opvallend weinig in vergelijking met de landen om ons heen. Het gebruik van vochtig toiletpapier lijkt een kwestie van wennen: na twee weken proberen is 95 procent overtuigd van het frisse en hygiënische effect. Om dit gevoel zelf te ervaren, brengt Page deze zomer het schone gevoel letterlijk bij mensen thuis, op veilige afstand natuurlijk! Vanaf begin juli kan je zelf ontdekken dat een beetje vocht wonderen doet en een gratis pak Page Vochtig toiletpapier aanvragen via www.pagepromo.nl.

Wij zijn benieuwd wat je van Page Vochtig Toiletpapier vindt. Laat het ons weten met een foto of video op social media! Je maakt dan kans op een jaar lang gratis Page toiletpapier en vochtig toiletpapier: samen de ideale routine om schoon te worden. Tag Page Nederland op Facebook of Instagram en gebruik #schoonroutine.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Page Toiletpapier. Meer over Page Toiletpapier ontdekken?

Page Toiletpapier boodschappen

Bekijk meer:boodschappen

Verder lezen: 

dode bloemen park Amersfoort

Dit is waar die vreemde uiengeur in de binnenstad vandaan komt

Wandel je lekker door de parken, aan het genieten van het gras dat weer groener wordt, ruikt het ine...

Van uitstel komt niet altijd afstel: de tiende editie van Marathon Amersfoort is een feit

Even binnengluren: dit monument staat te koop in een van de leukste straatjes van Amersfoort

adv.