Huh?! Bij Proof Bakery in Vathorst is het alweer tijd voor oliebollen!
Veel mensen houden van oliebollen. Met krenten of zonder krenten. Bedolven onder een lading poedersuiker of ‘gewoon’ naturel. Iedereen geniet op zijn eigen manier. Dat doen we doorgaans wel allemaal op hetzelfde moment: oudejaarsavond. Bij Proof Bakery in Vathorst vinden ze dat blijkbaar maar gek, want de frituurpannen gaan weer aan. Op zaterdag 16 januari staan ze met een hele heldere reden voor je klaar: “Omdat jullie het allemaal zo lekker vonden!”
Gek eigenlijk hè, dat we onszelf die ambachtelijke lekkernij niet gewoon het hele jaar door gunnen. Natuurlijk staan er hier en daar vaker kramen die oliebollen en appelflappen verkopen. Maar over het algemeen worden die aan het begin van het nieuwe jaar ergens gestald, om daar te wachten tot het volgende feestdagenseizoen. Maar bij de bakkerij op winkelcentrum Vathorst drijven de bollen zaterdag weer in een lekker warm badje vet.
Tekst gaat verder onder de foto

Lekker toch?
Dat het team van Proof Bakery in december al ruim 7000 oliebollen heeft gemaakt, staat een opleving van de beroemde eindejaarsbol niet in de weg. “Zaterdag 16 januari nog één keer oliebollen!!”, schrijven ze enthousiast op Facebook. Zij hebben er duidelijk nog geen genoeg van!
Als we bellen met bakker Sander hoeft hij niet lang na te denken over de reden dat ze half januari opnieuw oliebollen gaan bakken. “Lekker toch?”, zegt hij. “Wij willen als team gewoon nog één keer een paar oliebollen bakken. En onze klanten vinden het volgens ons net zo’n goed idee als wij!”
Tekst gaat verder onder de Facebookpost
Zaterdag 16 januari nog 1 keer oliebollen!! Kom je ze halen vanaf 10.30 uur? Bestel dan even via de site, dan weten we hoeveel we er kunnen bakken!
Geplaatst door Proof Bakery op Maandag 11 januari 2021
Wil je meer weten over hoe je kan bestellen? Kijk dan op de Facebook pagina van Proof Bakery.
Lees verder:
Meer over Proof Bakery ontdekken?
Meer uit deze categorie
adv.