Bijzondere bruiloft: Charel en Ilse geven elkaar het ja-woord in de Dirk van den Broek

Door Annemarie Degens 11 februari 2019

Trouwen, dat kan je natuurlijk in het Oude Stadhuis doen, of op een zelfgekozen locatie. In je favoriete kroeg, idyllisch aan het strand of lekker vertrouwd in je eigen achtertuin. Óf op de plek waar je elkaar hebt leren kennen natuurlijk. Voor die laatste optie besloten Charel en Ilse te gaan. En daarom trouwden zij vanmiddag in supermarkt Dirk van den Broek.

‘Ik ga naar een huwelijk in Dirk van den Broek’. Het is een uitspraak die je niet elke dag kunt doen, maar vandaag wel. Tussen de schappen vol tandpasta, brood en aanbiedingen bij de Dirk in het Soesterkwartierse winkelcentrum Oppidium stond vanmiddag namelijk een altaar met daarachter Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke Stand Coen Molenveld, en ernaast glunderend bruidspaar Charel Ouwerkerk en Ilse Huijser.

Het stel ontmoette elkaar in de Dirk van den Broek, en besloot daarom elkaar dan ook hier het ja-woord te geven. “Toen ik het bruidspaar vroeg waar zij gingen trouwen, verbaasde het me niet dat dit ook de plek is waar ze elkaar ontmoet hebben”, zegt Coen. “Voor zover ik weet staat de Dirk nog niet op de lijst met populairste trouwlocaties, maar misschien brengen jullie daar wel verandering in.”

adv.