Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Verf op de ramen: speelgoedwinkel Emiclaer wordt een Top1Toys

Door Melt Pels 10 augustus 2020

Wie in de wijk Kattenbroek is opgegroeid, kent de speelgoedwinkel in Emiclaer maar al te goed. Voor liefhebbers van speelgoed hebben we goed nieuws: het filiaal gaat opnieuw op de schop en wordt omgetoverd tot een Top1Toys.

Het pand naast de Hema is al sinds jaar en dag een speelgoedwinkel. Tijdens het faillisement van Intertoys besloot de eigenaar het roer om te gooien en werd de winkel onderdeel van het concept Jase & Joy. Maar afgelopen april kwam het nieuws naar buiten dat ook deze keten ging stoppen. Sindsdien heet het filiaal gewoon ‘Speelgoedwinkel’. Tot nu, want toen we afgelopen zondag langs het pand liepen, zagen we het volgende:

De tekst loopt door onder de afbeelding

Foto: Melt Pels

Top1Toys Emiclaer

Als we contact opnemen met Top1Toys, vertelt de woordvoerder van het bedrijf: “De nieuwe winkel in Emiclaer wordt geopend door een nieuwe eigenaar, die ook een speelgoedwinkel in Zeist runt. Vanaf half september moet het nieuwe filiaal openen. Als we eerder klaar zijn, gaan we natuurlijk ook eerder open.”

Metamorfose

Tijdens de verbouwing krijgt het (toch wel iets verouderde) pand een nieuwe vloer, nieuwe verlichting, een nieuw kassasysteem en de ramen worden opnieuw beplakt. Bijna alle bekende gezichten van het personeel blijven ook bij het nieuwe filiaal werkzaam.

25 procent korting

De komende twee weken verkoopt de oude eigenaar alle producten met 25 procent korting. Zoek je nog een waterpistool om deze hittegolf door te komen? Dan kun je er deze week eentje extra goedkoop scoren bij de speelgoedwinkel.

Lees ook:

koffieboetiek

6 x speelgoedwinkels in Amersfoort

Heb je binnenkort een kinderverjaardag, of speel je voor Sinterklaas? En heb je geen idee waar je mo...

Amersfoorts winkelnieuws: hier verhuist Rituals naartoe

Rituals weg uit de binnenstad van Amersfoort? Gelukkig niet! De winkel met lekkere crèmes, geurstokj...

Hoe leuk! Hier shop je hippe mondkapjes voor volwassenen én kinderen

Loop jij nog steeds door Amersfoort met een wit wegwerpexemplaar? Hoog tijd om een wasbaar mondkapje...

Meer over Jase & Joy ontdekken?

Jase & Joy speelgoedwinkels

Geopend09:00 - 18:00

De Beurs 37-38, Amersfoort

Bekijk meer:speelgoedwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.