’t Filmhuys wordt Beers & Barrels

Door Roeliene Bos 10 april 2018

De bevestiging dat ’t Filmhuys verkocht is kregen we reeds van de eigenaren en na een belletje met de nieuwe eigenaren kunnen we het nieuws nu ook aan jullie bevestigen: Beers & Barrels komt naar Amersfoort.

Wat Beers & Barrels precies is? We laten Joost van de Beers & Barrels aan de Oudegracht in Utrecht even aan het woord: “We hebben taptafels waar mensen hun eigen bier kunnen tappen en je rekent vervolgens af in kilo’s bier. Het vlees bereiden we allemaal op onze Green Egg Barbecues. We hebben een uitgebreide kaart met speciaalbieren en we werken veel samen met lokale brouwerijen. In Utrecht verkopen we bijvoorbeeld de Amersfoort Pale Ale van Rock City Beers.”

Verbouwen

De sleutel wordt begin mei overhandigd en dan begint het kluswerk. “We moeten flink gaan verbouwen, dus het is een beetje afhankelijk van hoe snel dat gaat wanneer we open kunnen. De verwachting is dat we in augustus of september opengaan.” En wat de reden was om naar Amersfoort te komen? “Amersfoort heeft een connectie met Utrecht. Jullie hebben ook kanaaltjes, grachtjes en mooie panden aan gezellige pleintjes. We denken in Amersfoort, net als in de andere steden, een onderdeel te worden van de bevolking.”

Wil je vast een impressie van wat ons in Amersfoort staat te wachten? Neem dan een kijkje op hun website.

 

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.