Nieuwe Etos opent in winkelcentrum Kraailandhof in Hoogland

Door Roeliene Bos 16 mei 2018

In winkelcentrum Kraailandhof opent Marjolein Köhler een gloednieuwe Etos, die de vestiging overneemt van haar ouders. “We gaan open op een andere locatie in het winkelcentrum, in het grote pand tegenover de Gall & Gall.” Vrijdag 25 mei om 8.30 is de feestelijke opening. 

Alle medewerkers van de oude Etos verhuizen mee, dus je ziet in ieder geval bekende gezichten als je vanaf volgende week vrijdag op zoek gaat naar een nieuwe mascara of een pak luiers bij de Etos. De opening wordt gedaan door drie generaties uit de ondernemersfamilie: Marjolein Köhler, haar dochter en haar ouders. Iedereen is van harte welkom om dit mee te maken. “We vieren de opening samen met onze klanten. Zo geven we bij besteding van 5 euro een product van het Etos eigen merk weg, bij 15 euro een big shopper. Op zaterdag 26 mei is er een beautyevenement met een visagist die persoonlijk advies geeft. Klanten kunnen dan ook gratis een make-over krijgen.”

Ruim opgezet

De nieuwe Etos is ingericht volgens het allerlaatste concept en beschikt over een grote beauty- en geurenafdeling waar klanten de keuze hebben uit een groot aantal bekende en nieuwe merken. Een ding is echter niet veranderd. Marjolein: “Zoals klanten van ons gewend zijn pakken we alles graag feestelijk en met zorg in.”

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.