Nieuw in Amersfoort: duurzame lifestyle store SMIR

Door Anne-Meike van den Berg 15 maart 2019

We krijgen er een nieuwe winkel bij! In april gaan de deuren open van SMIR, een duurzame lifestyle store aan de Mooierstraat. De winkel wordt gerund door de zussen Nicky en Jessie Kroon.

Nicky en Jessie leven sinds 2014 zero waste, met zo min mogelijk afval dus. Via hun blog en boek Het Zero Waste Project willen ze iedereen laten zien hoe leuk, makkelijk en stijlvol dat is. En nu openen de zussen dus ook een winkel in Amersfoort: SMIR, dat staat voor sustainable, minimalistic, inspirational en reusable.

Duurzame condooms & meer

Wat je allemaal vindt bij SMIR? Nou, bamboe tandenborstels bijvoorbeeld, en ook bijenwasdoeken, zonnebrand, basic kleding, servies, sieraden, broodzakken en condooms. Allemaal duurzaam, dus. Bij SMIR kun je verder terecht voor informatie over zero waste of om een workshop te volgen.

SMIR gaat op 5 april open. De officiële opening is op 22 april en er is dan ook taart.

p.s. de koninklijke familie gaat Nicky en Jessie ook tegenkomen tijdens de route die ze gaan lopen in Amersfoort dit jaar!

Lees ook:

Nieuw in Kruiskamp: een kledingwinkel met pareltjes uit Istanbul

Emine Öz Semerci stond al in menig winkel in de Amersfoortse binnenstad achter de toonbank en dit ja...

Jouw rommelige kledingkast opruimen? Dat doe je met Closet Therapy in AmersfoortMeer over SMIR ontdekken?

SMIR

conceptstores

Mooierstraat 19-21, Amersfoort

Bekijk meer:conceptstores

  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.