Lekker Burgerlijk stopt: Huiskamer van de Boer komt ervoor terug

Door Roeliene Bos 13 september 2018

Misschien had je het al gezien: Lekker Burgerlijk op de Hof stopt ermee. Zaakwaarnemer van een van de eigenaren Michelle Scheper had sinds de overname van het restaurant al de wens om het burgerrestaurant om te toveren en dat gaat nu gebeuren. ‘Huiskamer van de Boer’ opent begin oktober de deuren. 

“We gaan werken met dagverse producten, waar mogelijk letterlijk rechtstreeks van de boer”, aldus Michelle. Komend weekend gaat het (keuken)team om tafel om alle details te bespreken, dus een definitief menu kunnen ze ons nog niet geven. Wel is het duidelijk dat het gerechten zonder al te veel ‘opsmuk’ gaan worden. “Wat we bijvoorbeeld graag willen is een wisselende dagschotel met garnituur, zoals een stamppot.”

Verbouwen

De komende weken wordt het interieur verbouwd en gaan ze op zoek naar nieuw personeel voor in de bediening. Als alles af is, moeten we er een ‘nostalgische en bourgondische eetgelegenheid’ bij hebben op de Hof. Je kunt dan van woensdag tot en met zondag tussen 17.00 en 21.00 aanschuiven voor het diner. Of de zaak ook een lunchmogelijkheid krijgt, is nog geen uitsluitsel over. Houd onze site dus goed in de gaten voor alle updates.

Nog meer verbouwingen op de Hof

't Witte Konijn Amersfoort

Nieuwe zaak in aantocht: Hop en Hen wordt ’t Witte Konijn

Voor wie het nog niet was opgevallen: Hop en Hen is definitief dicht. Maar niet getreurd, want Helme...
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.